Η TUI έχει επεκτείνει την αναστολή των προγραμμάτων πακέτων διακοπών και κρουαζιέρων, κατόπιν των οδηγιών του FCO, στον Μάϊο, ενώ επιβεβαίωσε ότι η έναρξη του Tui River Cruise, που είχε προγραμματιστεί για τον περασμένο μήνα, θα πραγματοποιηθεί στις 26 Νοεμβρίου.

Τα πακέτα διακοπών αναστέλλονται έως και τις 14η Μαΐου, ενώ οι κρουαζιέρες της Marella Cruise, αναστέλονται μέχρι και τις 31 Μαΐου.

Υπενθυμίζεται ότι όπως αποκάλυψε αποκλειστικά το money-tourism.gr, και η Jet2 ανακοίνωσε την ανατολή των προγραμμάτων της μέχρι τις 17 Ιουνίου.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει: «Θα παρακολουθούμε προσεκτικά τις εξελίξεις και θα συνεχίσουμε να τροποποιούμε το πρόγραμμά μας και να προσαρμόζουμε τις χρονικές περιόδους, σύμφωνα με τις τελευταίες παγκόσμιες ταξιδιωτικές συμβουλές. Θα ενημερώσουμε τους πελάτες μας, όσο πιο σύντομα μπορούμε για τυχόν αλλαγές στις διακοπές τους. Εμείς, όπως και άλλες ταξιδιωτικές εταιρείες, θέλουμε να συνεχίσουμε την δραστηριότητά μας και πάλι το συντομότερο δυνατόν και θα το πράξουμε σύμφωνα με τις κυβερνητικές συμβουλές».

marellaΑναφορικά με τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν ανέφερε: «Οι πελάτες που έχουν μια κράτηση και επηρεάζονται από αυτές τις αλλαγές, θα μπορούν να τροποποιήσουν τις διακοπές τους, σε οποιαδήποτε άλλο πακέτο διακοπών της Tui, δωρεάν μέσω της ιστοσελίδας μας. Οι πελάτες που έχουν κάνουν κράτηση σε πρακτορείο, πρέπει να περιμένουν να επικοινωνήσουμε μαζί τους για να συζητήσουμε τις επιλογές τους».

Πηγή: money-tourism.gr