Συνεχής και μαζική είναι η ανταπόκριση του κόσμου όσον αφορά την συγκέντρωση υγειονομικού υλικού και ειδών ατομικής προστασίας.

Το δικό του «ευχαριστώ» θέλησε να πει μέσω διαδικτύου και ο Αναστάσης Στεφανάκης από το KIDS SAVE LIVES.

«Ένα τεράστιο #ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις 200 υφασμάτινες μάσκες, σε εμάς που #ΔΕΝ μπορούμε να μείνουμε σπίτι!!

Η ομάδα εθελοντών Act4V V for Volunteers από τα Τρίκαλα, με δικά τους έξοδα και ολόδική τους προσπάθεια, θέλησαν να βοηθήσουν με έναν ουσιαστικό τρόπο στέλνοντάς μάσκες πολλαπλών χρήσεων, σε αυτούς που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ.

Οι μάσκες έχουν δοθεί ήδη για διανομή σε: * Υπαλλήλους του Κέντρου #Υγείας Κασσάνδρας * Υπαλλήλους του #ΕΚΑΒ Χαλκιδικής * Υπαλλήλους του #Δήμου Κασσάνδρας * Υπαλλήλους της #ΚΕΔΗΚ (κοινωφελής επιχείρηση Δήμου Κασσάνδρας) * Υπαλλήλους του προγράμματος “#Βοήθεια στο σπίτι” * Εθελοντές της ΕΟΔ Βάση Ετοιμότητας Κασσάνδρας και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να δοθούν σε υπαλλήλους #Φαρμακείων ή καταστημάτων της περιοχής που είναι στην πρώτη γραμμή και δεν μπορούν να μείνουν σπίτι!!

Ευχαριστούμε την κυρία Anna Beltsiou και τους μαθητές της για αυτή την πρωτοβουλία, είναι αυτά τα μικρά ουσιαστικά #δώρα που μας δίνουν χαρά και δύναμη!! Είναι αυτές οι κινήσεις που μας κάνουν #ανθρώπους»