Πρόστιμο ύψους 150 ευρώ επιβλήθηκε σε δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα στους Σφιντέρσκι και Στοχ καθώς βγήκαν για προπόνηση εκτός σπιτιού, δίχως όμως να έχουν μαζί τα απαραίτητα έγγραφα.

Το περιστατικό αποκάλυψε ο Σλοβάκος διεθνής Μίροσλαβ Στοχ στο πλαίσιο  συνέντευξης του  στην ιστοσελίδα sport.aktuality.sk της πατρίδας του και περιέγραψε την κατάσταση που βιώνει στην Ελλάδα και τη δική του προσωπική εμπειρία.

«Ο διάδρομος που χρησιμοποιώ στο σπίτι έσπασε και λόγω Πάσχα, δεν υπήρχε η δυνατότητα να έρθει τεχνικός για να τον επιδιορθώσει. Έτσι αποφάσισα μαζί με τον συμπαίκτη μου  να βγούμε για τρέξιμο και να ακολουθήσουμε μια μεγάλη διαδρομή στην πόλη στην παραλία, δίπλα στη θάλασσα.

Είχα όμως ξεχάσει να στείλω το απαραίτητο μήνυμα για την άδεια μετακίνησης και ούτε είχα μαζί μου το διαβατήριο μου. Ο Σφιντέρσκι είχε στείλει κανονικά το μήνυμα, ωστόσο δεν είχε μαζί του την ταυτότητα του. Εκείνη την ημέρα μας σταμάτησαν για έλεγχο οι αστυνομικοί. Μας επέβαλαν πρόστιμο και μας ζήτησαν να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί την επόμενη φορά».