Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Χαλκιδικής μετά το πρόσφατο συμβούλιό της, ήρθε να επιβεβαίωση τα σενάρια και το ρεπορτάζ της Χαλκιδικής Πολιτικής για περισσότερες ομάδες στην Α1 και την Α’ κατηγορία ποδοσφαίρου Χαλκιδικής.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΣΧ:

«Η Ε.Π.Σ Χαλκιδικής ανακοινώνει, ότι σε Συνεδρίαση που πραγματοποίησε η Ε.Ε την Δευτέρα 11 Μαϊου 2020, με θέμα »Επικύρωση Βαθμολογίας» της Α1′ , Α’ και Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 ανέδειξε τις πρωταθλήτριες ομάδες (σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες της Ε.Π.Ο.), οι οποίες είναι οι εξής :

Α1′ Ερασιτεχνική Κατηγορία:
ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία:
ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ

Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία:
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΓΕΙΡΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝΙΚΗΣ » (Β. Όμιλος)
Α.Ο ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ  (Ν. Όμιλος)

Επίσης στην ίδια συνεδρίαση (11-05-2020) αποφασίστηκε να γίνει »Αναδιάρθρωση» στην Α1′ και Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία σύμφωνα με την οποία δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα και σε επόμενη συνεδρίαση θα παρουσιαστεί η νέα μορφή του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021».

Ακόμα, η ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη Χαλκιδική στο Κύπελλο Ελλάδας, έπειτα από κλήρωση είναι η Όλυνθος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Η Ε.Π.Σ Χαλκιδικής ανακοινώνει, ότι σε Συνεδρίαση που πραγματοποίησε η Ε.Ε την Δευτέρα 11 Μαϊου 2020, ύστερα από κλήρωση (σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες της Ε.Π.Ο.), ανέδειξε την ομάδα <<ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ >> εκπρόσωπο της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής στο Κύπελλο Ελλάδος».

Παρακάτω, το ρεπορτάζ της Χαλκιδικής Πολιτικής προ ημερών, συγκεκριμένα τη 1η Μαΐου, για τις περισσότερες ομάδες της Α1 και της Α’, χωρίς υποβιβασμούς.

https://www.xalkidikipolitiki.gr/2020/05/01/epsch-senaria-perissoteres-omades-se-a1-a-choris-ypovivasmoys/