Στις 18 Μαΐου ανοίγουν μαζί με τις υπόλοιπες βαθμίδες Εκπαίδευσης και τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης. Στα Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής, το Millennium Education Centre, που λειτουργεί ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2, με τμήματα ενηλίκων, ταχύρυθμα, ή και επαγγελματικής κατάρτισης 3 εξαμήνων.

Τα Κέντρα θα ανοίξουν κανονικά τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα από τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας και Θρησκευμάτων. Τηρούνται οι αποστάσεις του 1.5 μέτρου στις αίθουσες ενώ είναι σημαντικό ότι προβλέπεται και πλατφόρμα τηλεεκπαίδευσης για τους εκπαιδευόμενους που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά τα μαθήματα, είτε για λόγους υγείας ιδίων και συγγενών, είτε γιατί απλά φοβούνται να επιστρέψουν.

[metaslider id=104480]

Οι υπεύθυνοι του Κέντρου Millennium Education Centre έχουν προβεί σε απολύμανση όλων των χώρων του Κέντρου, όπως άλλωστε θα συμβαίνει σε τακτά χρονικά διαστήματα σε συνεργασία με πιστοποιημένο φορέα. Επιπλέον, για την πρόληψη και την εφαρμογή των κανόνων υγιεινής έχει τοποθετηθεί διαχωριστικό πλέξι γκλας στους χώρους της Γραμματείας.

Θετικό χαρακτηρίζεται το γεγονός ότι το εξάμηνο θα ολοκληρωθεί κανονικά, με παράταση ως τις 30 Ιουνίου ή 30 Σεπτεμβρίου καθώς μεσολαβεί καλοκαίρι.