Παρελθόν από το κόμμα της Χρυσής Αυγής με το οποίο αναδείχθηκε αλλά και εξελίχθηκε βουλευτής αποτελεί ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής και στενός συνεργάτης του Νίκου Μιχαλολιάκου ανακοίνωσε πως δεν ανήκει πλέον στην ακροδεξιά παράταξη.

Μάλιστα καλεί τους πολίτες να μπουν στη σελίδα ELLHNES.net και να γίνουν μέλη. Το κεντρικό σύνθημα που προβάλλει είναι «Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες».

Μέσω βίντεο ο κ. Κασιδιάρης αφήνει αιχμές για όσα συμβαίνουν στη Χρυσή Αυγή, τονίζοντας ότι η αποχώρησή του από το κόμμα έγινε γιατί δεν εισακούστηκαν οι προτάσεις του για αναδιοργάνωση.

Σε ανακοίνωσή του μέσω του βίντεο που ανέβασε στα social media, ο Κασιδιάρης εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση, στην αξιωματική αντιπολίτευση, στον πρωθυπουργό προσωπικά, ακόμα και στον Κυριάκο Βελόπουλο.

Στο βίντεο που ανέβασε ο Ηλίας Κασιδιάρης συνεχίζει τις κατηγορίες για υπουργούς και βουλευτές, υποστηρίζει πως το φθινόπωρο θα γίνουν πρόωρες εκλογές, ενώ στο site κάνει λόγο για πολιτική κάθαρση, υποσχόμενος παραδειγματική τιμωρία όλων των πολιτικών που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα.