Σε ενημέρωση για τα μέτρα που θα ισχύουν τους καλοκαιρινούς μήνες στην πλατεία της Νέας Φώκαιας και γενικότερα στην περιοχή προχώρησε ο πρόεδρος της Κοινότητας Καπετάνιος Κομνηνός Χρήστος.

Οπως αναλυτικά έγραψε ο ίδιος:

«Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες Χριστός Ανέστη καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να σας ενημερώσω εν όψει της καλοκαιρινής σαιζόν θα ξεκινήσει το κλείσιμο της πλατείας από τις 31/05/2020 ημέρα Κυριακή από ώρα 19.00 έως και ώρα 01.00.

Παρακαλώ πολύ να τηρηθεί το μέτρο από όλους μας, για να μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα και ευχάριστα ο κόσμος στο χώρο της όμορφης πλατείας μας.

Σας ενημερώνω ότι θα γίνεται έλεγχος για την τήρηση του μέτρου από την τροχαία καθημερινά, οι παραβάτες θα τιμωρούνται χωρίς καμιά εξαίρεση. Αυτοκίνητα και δίκυκλα απαγορεύονται να κυκλοφορούν τις συγκεκριμένες ώρες που έχουμε αναφέρει παραπάνω.

Οι φίλοι επαγγελματίες για το ντελίβερι να έχουν τα μηχανάκια εκτός πλατείας και να ξεκινάνε την διανομή των αγαθών έξω από τις μπάρες της πλατείας μας. Οι φίλοι επαγγελματίες να ενημερώσουν τους προμηθευτές τους ότι ο εφοδιασμός των καταστημάτων τους θα γίνεται μέχρι η ώρα 18.30 το απόγευμα, καθημερινά, ώστε να μην έχουμε προβλήματα τις ώρες της απαγόρευσης.

Ας ξεκινήσουμε εφέτος να τηρούμε ευλαβικά τα μέτρα στην πλατεία μας δίνοντας μια όμορφη εικόνα και να μπορούν να κυκλοφορούν χωρίς προβλήματα οι συμπολίτες και οι επισκέπτες μας. Οι δε επαγγελματίες της πλατείας θα παρακαλούσα πολύ αυτές τις δύσκολες ημέρες που περνάμε σαν Έθνος να τηρήσουν με ευλάβεια τα μέτρα κοινοτικού χώρου που εκμεταλλεύονται, για δύσκολες περιπτώσεις εκτάκτων περιστατικών όπως : 1) Την εύκολη πρόσβαση ενός Πυροσβεστικού οχήματος 2) Την εύκολη πρόσβαση ενός Ασθενοφόρου 3) Την εύκολη πρόσβαση γενικά οχημάτων εκτάκτων αναγκών. Γιατί η ασφάλεια των συμπολιτών και των επισκεπτών μας είναι πάνω από όλα. Ας κάνουμε τους συγχωριανούς και τους επισκέπτες μας να αισθάνονται πρώτα από όλα ασφαλείς και να νιώθουν σαν το σπίτι τους.

Όλοι μαζί αγαπητοί συμπολίτες ας δείξουμε σε όλους τους συνανθρώπους και φίλους μας επισκέπτες ότι το χωριό μας εκτός τις ομορφιές που μπορεί να προσφέρει, μπορεί να δώσει και ένα αξιόλογο επίπεδο τουρισμού. Οι άνθρωποι πού ζουν εδώ, ξέρουν να τιμούν τους φίλους και επισκέπτες όπως ακριβώς τους αξίζει. Καλό καλοκαίρι σε όλους μας και το 2020 να είναι ορόσημο για το χωριό μας που θα προϊδεάζει την νέα εποχή ανάπτυξης. που θέλουμε και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το μέτρο αυτό θα έχει ισχύ από 31.05/2020 έως και της 30/09/2020

Υ.Γ. Τις δε πρωινές ώρες το εσωτερικό τις πλατείας όπου έχει πινακίδες στάσεις και σταθμεύσεις απαγορεύεται να παρκάρουν παντός είδους οχήματα και να κλείνουν την κυκλοφορία, περιμετρικά του σιντριβανιού και σε όλους τους δρόμους της πλατείας και του πεζόδρομου.

Με εκτίμηση Ο Πρόεδρος και το τοπικό Συμβούλιο Ν. Φωκαίας

Καπετάνιος Κομνηνός Χρήστος