Οι άνθρωποι της ομάδας είναι στην ευχάριστη θέση να αντικρίζουν πως το χρόνιο πρόβλημα του Τορωναίου λύνεται μετά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των κ.κ Παπαβασιλείου Μ. Ιωάννη και Δ. Ιωάννη, δηλαδή τον πρώην Πρόεδρο και τον προπονητή του συλλόγου αντίστοιχα.
Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται από το σύλλογο στη Δήμαρχο Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, τον Πρόεδρο Αφύτου, Παπαβασιλείου Λεωνίδα και τον υπεύθυνο αθλητισμού του Δήμου Κασσάνδρας, Σερέτη Ιωάννη, για την προσφορά τους στις απαραίτητες εργασίες του γηπέδου.
Ο Τορωναίος γνώριζε καλά πως το θέμα του κακού αγωνιστικού χώρου δημιουργούσε προβλήματα στην αγωνιστική εικόνα του συλλόγου, ωστόσο φαίνεται πως αυτό αποτελεί παρελθόν.
Αναλυτικά, όσα αναφέρει ο σύλλογος και το βίντεο από τον αγωνιστικό χώρο:
‘Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν δέκα ημέρες το δημοτικό γήπεδο της ΑΦΥΤΟΥ και ο αγωνιστικός χώρος είναι πλέον χαλί.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρώην πρόεδρο του Α.Σ.ΤΟΡΩΝΑΙΟΥ ΑΦΥΤΟΥ κ.Παπαβασιλείου Ιωάννη.Μ καθώς και τον προπονητή της ομάδας μας κ.Παπαβασιλείου Ιωάννη.Δ για τις απεριόριστες ώρες που διέθεσαν ώστε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.
Ευχαριστούμε επίσης την δήμαρχο κ.Χαλκια Αναστασία,τον πρόεδρο της κοινότητας ΑΦΥΤΟΥ κ.Παπαβασιλείου Λεωνίδα και τον υπεύθυνο αθλητισμού του Δήμου Κασσάνδρας κ.Σερέτη Ιωάννη για την προμήθεια όλων των απαραίτητων υλικών για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.
Πλέον τα παιδιά μας μπορούν να αθληθούν σε ένα πραγματικό γήπεδο…..”
https://www.facebook.com/305106773011068/videos/651404375442280/