«Επίθεση» στον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο εξαπέλυσε ο Πέτρος Τατσόπουλος, με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτου ότι οι Ελληνες «θέλουν Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη και Ιησού Χριστό».
Με ανάρτησή του ο συγγραφέας απάντησε στα λεγόμενα του κ. Μπογδάνου, λέγοντάς του ότι τον περιμένει το Δελφινάριο (σσ γνωστό θέατρο της Αθήνας) σε περίπτωση που δεν εκλεγεί και πάλι βουλευτής.
«Να υποθέσουμε ότι ο Ιησούς Χριστός ήταν πάντοτε στο πλευρό μας, ακόμη και όταν χάναμε στο πεδίο της μάχης -θα βαριόταν τότε να παρέμβει ή θα ήταν αλλού απασχολημένος.
Να υποθέσουμε επίσης ότι ο Καραϊσκάκης πολεμούσε πάντοτε στο πλευρό του Κολοκοτρώνη, ακόμη και όταν προσπαθούσε ο Καραϊσκάκης να εξοντώσει τον Κολοκοτρώνη, όπως και ο Κολοκοτρώνης τον Καραϊσκάκη. Ψιλά γράμματα.
Σε τίποτε από όλα αυτά δεν υποχρεώνεσαι να απαντήσεις, όταν πιστεύεις ακράδαντα ότι απευθύνεσαι σε ένα εκλογικό ακροατήριο με νοημοσύνη νηπίου. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή -πόσω μάλλον η Θρησκοκαπηλία και η Εθνοκαπηλία, δύο από τις πιο κερδοφόρες δραστηριότητες, όχι μόνο στην Ελλάδα. Εάν καταφέρεις, μάλιστα, και την συνδυάσεις με τη Φαιδρότητα, δεν πρόκειται να πεινάσεις ποτέ, Κωνσταντίνε· και στη Βουλή να μην ξαναμπείς, σε περιμένει το Δελφινάριο».