Συνάντηση πραγματοποίησε ο Βουλευτής Χαλκιδικής Απ. Πάνας με τον Αστυνομικό Διευθυντή Χαλκιδικής κ. Παπαδόπουλο Γεώργιο, προκειμένου να ενημερωθεί για τη λειτουργία της υπηρεσίας και τις δυσκολίες που προέκυψαν στους πολίτες σε όλη τη διάρκεια του αναγκαίου για την υγεία περιορισμού λόγω πανδημίας.
Στη συνάντηση ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε, ότι ήταν μια δύσκολη περίοδος πάραυτα με σωστό προγραμματισμό και μεθοδικότητα το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο του στην Περιφερειακή μας Ενότητα σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτείας.
Ο κ. Πάνας θέλησε να πληροφορηθεί και για το στρατηγικό σχεδιασμό της Αστυνομίας ενόψει των επόμενων κρίσιμων ημερών, καθώς η Χαλκιδική ως κατεξοχήν τουριστική περιοχή θα υποδεχθεί μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Ταυτόχρονα επισήμανε, πως θα σταθεί στο πλευρό των αστυνομικών και τόνισε ότι η Πολιτεία, πρέπει να στηρίξει έμπρακτα τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά.
Ο Βουλευτής παράλληλα, απέστειλε επιστολή στον Αστυνομικό Διευθυντή με την οποία δίνει τα εύσημα σε όλο το προσωπικό των Αστυνομικών Τμημάτων της Χαλκιδικής, για την αξιέπαινη προσφορά τους το προηγούμενο διάσημα.
 Ο κ. Πάνας αναφέρει σχετικά: «Το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας επιφορτίστηκε με επιπλέον υπηρεσιακά καθήκοντα και με υποδειγματικό επαγγελματισμό, υψηλή αίσθηση ευθύνης και μεγάλη ευσυνειδησία, εκπλήρωσε με απόλυτη επιτυχία την αποστολή του προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε όλους τους Χαλκιδικιώτες και τις Χαλκιδικιώτισσες. Θεωρώντας το έργο αυτό σημαντικό και απαραίτητο θα σταθώ αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθειά τους για την ασφάλεια των πολιτών ».