Απόλυτα θετική εξέλιξη για το μέλλον της Χαλκιδικής και για την αναπτυξιακή της πορεία, αποτελεί η έγκριση, από το υπουργείο Υποδομών του Τεύχους της α’ φάσης του διαγωνισμού, σύμφωνα με το οποίο “κλείδωσαν” στον αντίστοιχο κωδικό του έργου 120 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Βουλευτής Χαλκιδικής ΝΔ Γιώργος Βαγιωνάς, που διαχρονικά ενεργεί με στόχο την κατασκευή του συγκεκριμένου έργου, που αναμένεται να αναβαθμίσει τη Χαλκιδική, δήλωσε στο μήνυμα του:
“Πρόκειται για ένα έργο για το οποίο έχω αφιερώσει όλες μου τις δυνάμεις καθώς θα λύσει οριστικά το πρόβλημα λειψυδρίας στη Χαλκιδική και θα εξασφαλίσει νερό για την άρδευση των βασικών καλλιεργήσιμων εκτάσεων του Νομού.
Εργαζόμαστε εντατικά στην Κυβέρνηση προκειμένου έγκαιρα, άμεσα, μεθοδικά και υπεύθυνα να ολοκληρώσουμε το έργο που θα αλλάξει την πορεία του τόπου μας, καθώς θα ωφελήσει τον Πρωτογενή Τομέα, τον Τουρισμό και το σύνολο της Χαλκιδικιώτικης κοινωνίας”.
https://www.economix.gr/2020/06/15/klidose-o-diethnis-diagonismos-gia-to-fragma-chavria/?fbclid=IwAR3H9E82m_muayJblYq_EI-rykJAp3t7_lglQnmsSqhsPLIMChDNJpwLtHs