Μεγάλος συνωστισμός, δίχως να τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα παρατηρήθηκε στην Αλίαρτο, σε γλέντι που διοργανώθηκε εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, παρουσία βουλευτών, αλλά και του δημάρχου Λειβαδιάς.
Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Υψηλάντη στην πλατεία Αλιάρτου, το περασμένο Σάββατο με καλεσμένη την λαϊκή τραγουδίστρια Γιώτα Γρίβα. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες της ιστοσελίδας permissos.gr ο συνωστισμός ήταν μεγάλος, γεγονός που προκάλεσε συναγερμό στις υγειονομικές Αρχές της χώρας οι οποίες έχουν προειδοποιήσει επανειλημμένα πως τέτοια φαινόμενα θα μπορούσαν να «γκρεμίσουν» την μέχρι τώρα προσπάθεια της χώρας.
 γλέντι στην πλατεία Αλιάρτου
Μάλιστα, νωρίς το πρωί ο καθηγητής Μικροβιολογίας, Αλκιβιάδης Βατόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ έθεσε θέμα να τεθεί απαγόρευση στα πανηγύρια.
Εικόνες από το γλέντι στην πλατεία Αλιάρτου
Αυτό που προκαλεί ωστόσο μεγάλη εντύπωση είναι ότι το «παρών» στο γλέντι έδωσαν αρκετοί εκπρόσωποι της δημοτικής Αρχής, του Ελληνικού Κοινοβουλίου, αλλά και γιατροί. Συγκεκριμένα παρευρέθηκαν, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Κουτσούμπας, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώτα Πούλου και ο δήμαρχος Λειβαδιάς Ιωάννης Ταγκαλέγκας.
 γλέντι στην πλατεία Αλιάρτου
Όπως ήταν φυσικό τα social media πήραν «φωτιά», αφού όπως σχολίασαν οι χρήστες, βουλευτές και δήμαρχοι θα έπρεπε να δίνουν το καλό παράδειγμα.
Οι αποστάσεις έκαναν… φτερά στο γλέντι στην πλατεία Αλιάρτου
Σημειώνεται ότι το γλέντι ήταν προγραμματισμένο για τον Δεκέμβριο του 2019, ωστόσο ο φόβος μετάδοσης του νέου κορωνοϊού είχε οδηγήσει τους διοργανωτές του Α.Ο Υψηλάντη στην απόφαση να το αναβάλουν με σκοπό να το πραγματοποιήσουν όταν οι συνθήκες θα το επέτρεπαν.
Πηγή:iefimerida.gr