Ο Ηρακλής Ν. Φώκαιας προχώρησε σε εκλογές και ανέδειξε νέο διοικητικό συμβούλιο, ενώ ο Πρόεδρος δήλωσε ”είναι μια δύσκολη χρονιά, πρέπει μα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό”.
Αναλυτικά, όλη η ανακοίνωση του Ηρακλή Ν. Φώκαιας:
”Ύστερα από την διεξαγωγή εκλογών την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 οι πρώτοι επτά (7) σε ψήφους συνέλευσαν και από πρόσκληση του πρώτου σε ψήφους κ. Τσίγγου Ιωάννη και το Δ.Σ. συγκροτήθηκε ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γκαννιγιάννης Ηλίας
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τσίγγος Ιωάννης
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Μαυράκος Νικόλαος
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κύρλας Σταμάτης
ΤΑΜΕΙΑΣ: Αραμπατζής Κωνσταντίνος
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: Τσίγγος Νικόλαος
ΜΕΛΟΣ ΔΣ: Μαλλής Δημήτριος
Στα πρώτα λόγια του ο νέος πρόεδρος δήλωσε τα εξής:
”Φέτος σε μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά όπου ο σύλλογος θα βρίσκεται ξανά στη μεγαλύτερη κατηγορία της Χαλκιδικής, πρέπει όλοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, θεωρώ πως υπάρχει μια καλή μαγιά στη σύσταση του νέου ΔΣ από παλιούς παράγοντες με εμπειρία σε συνδυασμό με το νέο αίμα που έχει όρεξη για δουλειά! Πρώτος στόχος είναι η ομάδα να συνεχίσει με την ίδια πετυχημένη συνταγή των τελευταίων ετών! Να συνεχίσουμε με το ίδιο πετυχημένο προπονητικό τιμ, να συνεχίσουμε με το βασικό κορμό της ομάδας και η ομάδα να ενισχυθεί με κάποιους ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν το ήδη πολύ καλό υλικό που υπάρχει τα τελευταία χρόνια! Παράλληλα θα συνεχίσουμε να δίνουμε βάρος στα τμήματα υποδομών διότι χωρίς αυτά δεν υπάρχει μέλλον! Ελπίζω ότι με τη βοήθεια των αρμοδίων θα καταφέρουμε να βελτιώσουμε και τις εγκαταστάσεις μας!
Τις επόμενες μέρες θα έρθουν και οι σχετικές ανακοινώσεις όσο αφορά τον προπονητή, τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές!
Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς”
Στη διάθεση των οπαδών της ομάδας τα εισιτήρια διαρκείας
Την προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ξεκίνησε ο Ηρακλής Ν. Φώκαιας. Στο πλαίσιο αυτό και για τη στήριξη του συλλόγου, έχουν βγει στη διάθεση των οπαδών τα εισιτήρια διαρκείας.
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο