Τα μυστικά ραντεβού αλλά και τα λόγια που παρέσυραν την ανήλικη, φαίνεται ότι ήταν κοινό μυστικό στα πηγαδάκια του σχολείου. Το κορίτσι ξεδίπλωσε στους αστυνομικούς την ιστορία που έζησε τον τελευταίο χρόνο.

Σύμφωνα με το STAR, ακόμα και γάμο φέρεται να είχε τάξει ο καθηγητής της Ηλιούπολης για να καταφέρει να αποπλανήσει την 14χρονη μαθήτριά του. Ο 44χρονος φέρεται να εκμεταλλεύτηκε ένα οικογενειακό πρόβλημα της μαθήτριας. Άρχισε να την πολιορκεί και κατάφερε να την αποπλανήσει. Για να την πείσει μάλιστα της έταξε ότι θα εγκαταλείψει την οικογένειά του και θα την παντρευτεί. Ο ίδιος είχε αποκαλύψει τη σχέση του σε φίλο του.
Τα περιστατικά που μαρτυρούσαν ότι κάτι συμβαίνει ήταν καθημερινά. Κάποια στιγμή η μαθήτρια ζωγράφιζε καρδούλες σε αίθουσα του σχολείου. Όταν τη ρώτησαν οι φίλες της για ποιον ήταν, εκείνη τους αποκάλυψε τι συμβαίνει. Μάλιστα, συμμαθήτριες της 14χρονης είχαν αναφέρει στον διευθυντή του σχολείου αυτό που όλοι γνώριζαν και ο ίδιος αναζητούσε τρόπους να αποσπάσει τον καθηγητή σε άλλη θέση.
Οι κάτοικοι της περιοχής είναι συγκλονισμένοι με την είδηση, ενώ πολλοί γονείς άρχισαν να τηλεφωνούν στο δημαρχείο για να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για τον εν λόγω καθηγητή, ανησυχώντας και για τα δικά τους παιδιά.
Πηγή:www.real.gr