Στα χέρια των αστυνομικών αρχών στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες ο καταδικασθείς για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων στο Ρέθυμνο, Νίκος Σειραγάκης.
Συνελήφθη δυνάμει Βουλεύματος από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας, στην περιοχή της Τούμπας, όπου διέμενε.
Διαβάστε: Θεσσαλονίκη – Στη φυλακή ξανά ο παιδεραστής του Ρεθύμνου Ν. Σειραγάκης
Σύμφωνα με το σχετικό Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Δυτικής Μακεδονίας διατάσσεται η σύλληψή του και φυλάκισή του προς έκτιση υπολοίπου ποινής. Η συνολική ποινή κάθειρξης ανέρχεται σε 220 έτη.
Ο 56χρονος συλληφθείς, για παιδεραστία σε βάρος 36 ανήλικων αγοριών στο Ρέθυμνο της Κρήτης, θα οδηγηθεί στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης:
Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας οδήγησαν στη σύλληψη 56χρονου, απογευματινές ώρες χθες (09-07-2020) δυνάμει Βουλεύματος.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή και φυλάκισή του προς έκτιση του υπολοίπου της ποινής του, για «Κατάχρηση ανηλίκων (άνω και κάτω των 14 ετών) σε ασέλγεια κατά συρροή και εξακολούθηση από γυμναστή- εκπαιδευτικό», «Αποπλάνηση παιδιών (άνω και κάτω των 12 ετών) κατά συρροή και εξακολούθηση τετελεσμένη και σε απόπειρα» και «Αποπλάνηση παιδιών (14-15 ετών) κατά συρροή και εξακολούθηση σε απόπειρα» με συνολική ποινή κάθειρξης 220 ετών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές
Πηγή: www.voria.gr