Το εξαιρετικά σημαντικό χρηματοδοτικό Πρόγραμμα που φέρει το χαρακτηριστικό όνομα του μεγάλου οραματιστή της Αυτοδιοίκησης Αντώνη Τρίτση, παρουσίασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Εσωτερικών κ.Τάκης Θεοδωρικάκος.
Το πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης «Αντώνης Τρίτσης» απευθύνεται στην Αυτοδιοίκηση και δύναται να τη στηρίξει ουσιαστικά, χρηματοδοτώντας έργα που αναμένεται να αναβαθμίσουν τους Δήμους και να βελτιώσουν τη ζωή των πολιτών.
Η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά συμμετείχε στην παρουσίαση καθώς ο Δήμος Κασσάνδρας είναι έτοιμος να υλοποιήσει το Πρόγραμμα με σκοπό να κατασκευαστούν έργα απαραίτητα και σημαντικά στην Κασσάνδρα που έχει ανάγκη η τοπική κοινωνία.
Σε δήλωση της αναφέρει: “Χαιρετίζουμε την προσπάθεια της Κυβέρνησης να στηρίξει την Αυτοδιοίκηση ουσιαστικά, ταχύτατα και δραστικά, καθώς στη δύσκολη εποχή που διανύουμε, οι Δήμοι καλούνται να είναι αποδοτικοί περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Η πολιτική μας βούληση είναι να συμμετέχουμε στο Πρόγραμμα με απόλυτη αποτελεσματικότητα για να προσφέρουμε στην Κασσάνδρα όσα της αξίζουν”.