Η Έλενα Αβραμοπούλου και ο Νίκος Δράγκος έχουν διανύσει κατά προσέγγιση 45,253 χιλιόμετρα.
Ο κόσμος έχει την ανάγκη να βλέπει πρόσωπα, να βλέπει την Έλενα και τον Νίκο.
Ο Νίκος ζει 17 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και κατάγεται από τον Πολύγυρο.
συνέντευξη Σουζάνα Καζάκα

Νίκος: Ξεκινήσαμε να ταξιδεύουμε με την Έλενα πολλά χρόνια πριν, σίγουρα 10 χρόνια. Κάποια στιγμή βλέποντας και άλλους travel bloggers όπως η Τζίνα Βαρότση, όταν τότε δεν ήταν πολλοί, μας άρεσε το αντικείμενο και θέλαμε να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σε όσους ταξιδεύουν. Θελήσαμε να δημιουργήσουμε ταξιδιωτικούς οδηγούς με τα δικά μας μάτια για όσους ταξιδεύουν. Γεννήθηκε η ιδέα πριν από 5 χρόνια και ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη, για να βοηθούμε τον κόσμο να ταξιδέψει.

Έλενα: Γενικά ήταν ένα άγνωστο αντικείμενο για μας και τον Ελλαδικό χώρο. Ήταν δύσκολα στην αρχή, αλλά σιγά σιγά ταξιδεύοντας, φωτογραφίζουμε, έχουμε βίντεο, εξελίσσουμε τη δική μας γραφή.
Οι άνθρωποι στη αρχή νόμιζαν ότι είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά μας έμαθαν στη συνέχεια. Μας εμπιστεύονται, μας ρωτάνε και η ανταπόκριση στο site είναι πολύ μεγάλη. Μας ρωτάνε που πήγαμε, τι κάναμε κλπ. Είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.

Νίκος: Επίσης βλέπουμε την ανάγκη του κόσμου να εμπιστευτεί πρόσωπα. Όχι απλά μια σελίδα. Ξέρουν ότι αν κάτι δεν πάει καλά θα απευθυνθούν σε μας τους δύο. Απλά εμείς τους λέμε ότι τους δείχνουμε τον δρόμο, από τον οποίον όμως πρέπει να βγουν και να βρουν τα δικά τους πατήματα. Για παράδειγμα εμείς προτείνουμε τα μουσεία που επισκεπτόμαστε και επιλέγουν οι ίδιοι πού θα πάνε.
Έλενα: Tους δίνουμε τη δυνατότητα να δουν πρώτα και να διαλέξουν που θα πάνε.

Το κοινό μας είναι κυρίως 24 με 35 ετών. Όλες οι ηλικίες όμως γενικά.
Νίκος  – 24 με 35 είναι το κοινό που μας διαβάζει πιο πολύ αλλά 35 με 50 ετών είναι εκείνοι που έχουν οικονομική δυνατότητα να ταξιδέψουν.
Έλενα – Τα ηλεκτρονικά μέσα έχουν μέλλον και είναι πιο άμεσα για να πάρουν όσοι θέλουν πληροφορίες. Το βίντεο θα έχει μεγάλη εξέλιξη τα επόμενα χρόνια.

 https://www.facebook.com/Traveleneu/
 https://www.instagram.com/travelen.eu/
 https://twitter.com/Traveleneu