Στοιχεία από κάθε πηγή που μπορεί να βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης θρίλερ με τον θάνατο ενός 16χρονου κοριτσιού στα Τρίκαλα συγκεντρώνει η αστυνομία, ενώ κλειδί της υπόθεσης φέρεται να αποτελεί η δήλωση-κατάθεση της αδερφής του κοριτσιού, η οποία έκανε λόγο για μεταμεσονύχτιο ραντεβού της 16χρονης με 26χρονο αστυνομικό, τον οποίο είχε γνωρίσει πρόσφατα. Μάλιστα, η αδερφή της έφηβης κοπέλας που χάθηκε, είπε ότι η 16χρονη την κάλεσε στο τηλέφωνο δύο ώρες αργότερα και έκλαιγε, εμφανώς ταραγμένη με κάποια εξέλιξη.
Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς δεν έχει αποδειχθεί αν πρόκειται για αυτοκτονία, ή εγκληματική πράξη. Η 16χρονη βρέθηκε νεκρή, από χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα, το πρωί της Τετάρτης από υπαλλήλους του δήμου καθαριότητας Τρικκαίων, στην είσοδο εκκλησίας στην περιοχή του λόφου του Προφήτη Ηλία. Τα τραύματα δεν έχει αποδαφηνιστεί αν προήλθαν από μία πιθανή πτώση, ή από άλλο άτομο. Επίσης δεν αποκλείεται ακόμη και το ενδεχόμενο να υπήρξε πτώση, αλλά από σπρώξιμο.
Ο πατέρας και η δίδυμη αδερφή της άτυχης κοπέλας, που μίλησαν στον ΑΝΤ1, αρνήθηκαν κατηγορηματικά να δεχτούν το σενάριο της αυτοχειρίας και ζήτησαν αν πέσει «φως» στη μυστήρια αυτή υπόθεση, που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία των Τρικάλων.
Ένα μεγάλο «γιατί», είναι αυτό που «πνίγει» τον πατέρα της 16χρονης, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε με δάκρυα στα μάτια: «Εφυγε το λουλούδι μου, δεν πιστεύω ότι έπεσε μόνη της. Κάποιος να μου πει… Θέλω να βρεθεί η αλήθεια…». Και συνέχισε, λέγοντας πως είναι αδύνατο να σκαρφάλωσε μόνη της στη σκαλωσία, να περπάτησε ισορροπώντας και να έπεσε στην είσοδο του ναού.
Πηγή: protothema.gr