Την κατάσταση στις κτηριακές εγκαταστάσεις και τον περιβάλλοντα χώρο στο Σφαγείο Συκιάς καθώς και στο Δημοτικό camping Πλατανίτσι θέλησαν να ελέγξουν εκτάκτως ο πρόεδρος Ιωάννης Μαλλίνης και το Δ.Σ της Δημοτικής Α.Ε του Δήμου Σιθωνίας. Αυτό που διαπιστώθηκε, έπειτα από τις αντίστοιχες παρεμβάσεις που έχουν προηγηθεί είναι ένα σοβαρό πρόσωπο στην καθαριότητα, καλή συντήρηση των κτηρίων  και θετικό αποτέλεσμα στο τεράστιο πρόβλημα που είχε η κατασκήνωση όσον αφορά το νερό, εν μέσω τουριστικής περιόδου.
Ειδικότερα για το Πλατανίτσι το επιχειρησιακό πλάνο της Δημοτικής Επιχείρησης για την επόμενη χρονιά το οποίο ήδη επεξεργάζεται καθώς και οι εργασίες που θα  ξεκινήσουν με το κλείσιμο της κατασκήνωσης , έχουν ως εξής:
-Δημιουργία θερινού Σινεμά.
-οργανωμένα κιόσκια για ψησταριές
-Δημιουργία παιδικής χαράς
-πλήρης αναβάθμιση των παλιών εγκαταστάσεων στους χώρους υγιεινής.
Άλλωστε, επόμενος στόχος είναι η οικονομική αποκατάσταση της Δημοτικής Επιχείρησης, στοιχεία που θα παρουσιαστούν στο τέλος της τουριστικής περιόδου, ενώ θα προηγηθεί και η  εξόφληση χρέους παρελθόντων χρόνων προς το ΙΚΑ. Να τονίσουμε ότι για όλα τα παραπάνω ο κ. Μαλλίνης εκφράζει τα συγχαρητήριά του στο εργατικό δυναμικό.
[metaslider id=112517]