Ο διαγωνισμός του Πολιτιστικού Συλλόγου Γερακινής ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες. Πολλές όμορφες φωτογραφίες πήραν μέρος με τους χρήστες του διαδικτύου να τις πλημμυρίζουν από Likes.
Η νικήτρια του διαγωνισμού φωτογραφίας που διοργάνωνε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γερακινής είναι η φωτογράφος κα. Γεωργία Πελέκα, η οποία κερδίζει μια δωροεπιταγή αξίας πενήντα ευρώ απο το κατάστημα του Κωτσόβολου.
Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 52 φωτογραφίες και πήραν μέρος 14 φωτογράφοι. Ωστόσο η φωτογραφία της κα. Πελέκα έφτασε τα 229 likes και έτσι την ανέδειξε νικήτρια.
Ο Σύλλογος ανέφερε στο διαδίκτυο:
“Η φωτογραφία που κέρδισε στον 1ο διαγωνισμό του συλλόγου μας και πήρε τα περισσότερα like (229) μέχρι τις 12 το βράδυ της Κυριακής ανήκει στην φωτογράφο Γεωργία Πελέκα η οποία κερδίζει μια δωροεπιταγη αξίας 50 ευρώ από τον Κωτσοβολο. Να αναφέρουμε επίσης ότι στον διαγωνισμό συμμετείχαν 52 φωτογραφίες με θέμα την Γερακινη και πήραν μέρος 14 διαφορετικοί φωτογράφοι .Οι φωτογράφοι είναι οι εξής : Ντίνα Σπυροπούλου, Γιώργος Σιόρης, Γεωργία Πελέκα, Ιωάννης Παπαστερίου, Μερσίνη Παπαθεοδώρου, Νίκος Στέλλα, Σάκης Μπιλέτσιος, Θεοδώρα Χατζή, Βασίλης Βιγκίνας, Αστέριος Γαλατσάνος, Γεωργια Κοσμα, Ευη Καστανα, Θανος Σιδεριδης, Στελιος Γκαβος..Σας ευχαριστούμε πολύ όλους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον 2ο διαγωνισμό που έρχεται το επόμενο διάστημα..!!”