Το πράσινο φως για την αδειοδότηση εργασιών εντός τμημάτων αιγιαλού αναμένει ο δήμος Ν. Προποντίδας για να προσχωρήσει το έργο ανάπλασης και ανακατασκευής του Πάρκινγκ στο ανοιχτό θέατρο Ν. Μουδανιών.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Μανόλη Καρρά το διάστημα αυτό εκτελούνται εργασίες που θα είναι και οι τελευταίες, ώστε να μπορέσει προσωρινά να παραδοθεί προς χρήση το πάρκινγκ. Στην συνέχεια, μετά το καλοκαίρι τα έργα θα συνεχιστούν και εκτιμάται ότι το έργο θα έχει ολοκληρωθεί ως τα Χριστούγεννα. Παράλληλα, έχει ολοκληρωθεί το πάρκινγκ απέναντι από το κλειστό γυμναστήριο Μουδανιών που κατασκευάστηκε μόνο για λεωφορεία και είναι χωρητικότητας περίπου 40 οχημάτων αυτού του τύπου.

Την ενημέρωση ότι το πάρκινγκ στο ανοιχτό θέατρο θα παραδοθεί προσωρινά σε σύντομο διάστημα έχουν και οι επαγγελματίες των Ν. Μουδανιών που θεωρούν ότι ο χώρος χρειάζεται, κυρίως για τα καταστήματα εστίασης. Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γ. Λίβανος, θα ήταν πολύ χρήσιμο να υπάρχει διαθέσιμος ο χώρος για τους επισκέπτες αυτών των καταστημάτων και όποιον θέλει να εξυπηρετηθεί στα Ν. Μουδανιά. «Μας είχε πει και στις αρχές του καλοκαιριού ο δήμαρχος ότι θα παραδοθεί το πάρκινγκ αλλά τελικά μέχρι σήμερα δεν έγινε κάτι τέτοιο», τόνισε ο κ. Λίβανος.

Θυμίζουμε ότι για το έργο είχαν προκληθεί αντιδράσεις εξ αρχής, αλλά τώρα όλοι αναμένουν την παράδοσή του ώστε να εκτιμηθεί και η χρησιμότητά του. Άλλωστε για το φετινό καλοκαίρι με τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν και το γεγονός ότι δεν θα γίνει ούτε το Φεστιβάλ Θάλασσας, είναι μικρότερο το κόστος της μη λειτουργίας του χώρου.