Μετά την ανανέωση με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας σειρά για το Δ/Σ των πρασίνων είχε η στελέχωση των τμημάτων υποδομής.

Για τη νέα (71ή στην ιστορία του συλλόγου) σεζόν η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με το σύνολο των προπονητών της προηγούμενης χρονιάς της ακαδημίας και ως εκ τούτου όλα τα τμήματα θα συνεχίσουν να δουλεύουν πάνω στο ίδιο πλάνο με τους ίδιους καθοδηγητές καθώς για τους ανθρώπους της ομάδας αποτελούσε προτεραιότητα η συνέχιση της άριστης δουλειάς που γίνεται στις υποδομές.

Έτσι για ακόμη μία σεζόν οι μικροί αθλητές της Νίκης, στα διάφορα ηλικιακά τμήματα, θα συνεχίσουν να προπονούνται κάτω από τις οδηγίες των κ. Λ. Δημητριάδη, Ν.Κατσιακιώρη, Γ.Παπαφλωράτου και Γ.Αγγελή με πάγιο στόχο την εξέλιξη τους και με απώτερο ως φυσική εξέλιξη τη στελέχωση της ανδρικής ομάδας.

Εξάλλου από φέτος η ανδρική ομάδα θα επιχειρήσει να δώσει χώρο στο ροστερ της σε πολλά νεαρά παιδιά που σε συνδυασμό με τους έμπειρους που θα αρχίσουν να ανακοινώνονται να καταφέρουν να χτίσουν μια δυνατή ομάδα και να πετύχουν τους στόχους της φετινής σεζόν.