Δύσκολες ώρες περνούν τα Σήμαντρα και συγκεκριμένα η ομάδα του χωριού, καθώς μετά από προσπάθειες ανάδειξης νέου διοικητικού συμβουλίου δεν φάνηκε φως στο τούνελ με αποτέλεσμα η προηγούμενη διοίκηση να παραδώσει τα κλειδιά στον Πρόεδρου του τοπικού συμβουλίου.

Στις τάξεις του ΑΟΣ, όπως αναφέρει και ο πρώην Πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Χατζηευθυμίου, τρεις ήταν αυτοί που έτρεχαν το σύλλογο.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του κ. Χατζηευθυμίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το ”ευχαριστώ” σε όσους βοήθησαν και η επόμενη μέρα:

“Πέρασαν τρία χρόνια από την ημέρα που ανέλαβα την προεδρία ενός από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Χαλκιδικής τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ δυστυχώς όμως όλα τα ωραία έχουν και ένα ΤΕΛΟΣ!!!
3 χρόνια με ανάμεικτα συναισθήματα 3 χρόνια που έκανα πολλούς φίλους 3 χρόνια που δεν θα τ άλλαζα εύκολα από την ζωή μου γιατί με έκαναν πιο έμπειρο σε πολλές καταστάσεις.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους με βοήθησαν για να διοικήσω αυτά τα 3 χρόνια όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι θα ήθελα να ξεχωρίσω 5 άτομα τα οποία ήταν οι στυλοβάτες της οικονομικής προσπάθειας μας αυτοί είναι οι εξής : ΙΣΑΑΚ ΕΔΙΑΡΟΓΛΟΥ ΙΓΝΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΤΖΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τα άτομα με τ οποία συνυπήρξαμε αυτά τα 3 χρόνια στην διοίκηση τον ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟ και τον ΣΙΜΟ ΚΑΡΑΣΟΥΛΗ οι οποίοι από την πρώτη στιγμή συμφώνησαν με το πλάνο που είχα στο μυαλό μου.. Φυσικά θα ήταν λάθος μου να ξεχάσω τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές οι οποίοι από την πρώτη στιγμή κατάλαβαν ότι για εμάς αυτά τ τρία χρόνια η ομάδα ήταν το πρώτο μας μέλημα μας πίστεψαν και πιστεύω ότι ανταποκριθήκαμε… θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που με στήριξε σε όλη την θητεία μου την οικογένεια του Χρήστου Μαραγκόπουλου και την οικογένεια του Σίμου Καρασούλη που σε ότι εκδήλωση κάναμε ήταν εκεί και μας βοηθούσαν!!!

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου της Χαλκιδικής παράγοντες διαιτητές παρατηρητές το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Χ και τον Κ. Βασίλη Θεόδωρου

Ύστερα από τρεις προσπάθειες που κάναμε για να συσταθεί μια καινούργια ομάδα-διοίκηση για να αναλάβει το “τιμόνι” του Α.Ο.Σ δυστυχώς δεν βρέθηκε κάποιος και υποχρέωση μας ήταν ως διοίκηση να παραδώσουμε τα κλειδιά του συλλόγου στον Πρόεδρο του χωριό…

Υ.Γ Σαν διοίκηση κάναμε λάθη θα μας κρίνει η ιστορία !!!

Υ.Γ1 θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη αν κάποιον προσέβαλα είτε με τον λόγο μ είτε με την συμπεριφορά μου!!

Υ.Γ2 Εύχομαι να βρεθεί η λύση και θα είμαι εκεί για οποία διοίκηση με χρειαστεί σαν απλός εργάτης για τον Α.Ο.Σ μας…..

Εις το επανιδείν….”