Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Χαλκιδικής ήρθε αντιμέτωπη με μια είδηση η οποία αφορά άτομα τα οποία αυτοσυστήνονται ως μέλη της ομάδας διάσωσης, στην περιοχή των Νέων Μουδανιών, πωλούν ημερολόγια και λοιπά είδη και φέρονται με αγένεια σε όσους αρνούνται να τα αγοράσουν.

Συνεπώς, με ανακοίνωση της, η ΕΟΔ Χαλκιδικής, τονίζει πως δεν πρόκειται για μέλη της ομάδας και εφιστά την προσοχή των πολιτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας: 

“Για ακόμα μια φορά γίναμε αποδέκτες παραπόνων από συμπολίτες μας, οι οποίοι χαρακτηριστικά ανέφεραν ότι άτομα τα οποία αυτοσυστήνονται ως μέλη ομάδας διάσωσης, στην περιοχή των Νέων Μουδανιών, πωλούν ημερολόγια και λοιπά είδη κι αντιμετωπίζουν με περισσή αγένεια όσους αρνούνται να αγοράσουν η κάνουν αναφορά στο τοπικό παράρτημα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες και τους φίλους της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης καθώς και όλους τους φορείς του τόπου ότι οι συγκεκριμένοι ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΈΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ (ΕΟΔ)

Σε κάθε περίπτωση η ΕΟΔ δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην ευγενή κι ευπρεπη επικοινωνία με τους συνανθρώπους μας και τηρει αυστηρά πρωτόκολλα για να επικοινωνήσει τυχόν προωθητικές της ενέργειες.

Αναγνωρίζοντας σας ως συνοδοιπόρους και συμπαραστατες στο έργο μας και την αξιοπρεπή μας πορεία, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε σχετικά εάν υποπέσει στην αντίληψη σας προσπάθεια καπηλευσης η σπίλωσης του ονόματος ή του ανθρώπινου δυναμικού της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Ευχαριστούμε για τη στήριξη και τη συνεργασία σας.”