Στον πάγκο της Βαρβάρας, την οποία θα οδηγήσει στα σαλόνια της Γ΄Εθνικής, θα παραμείνει ο Κώστας Κωτάκης. Η διοίκηση του Αετού είναι απόλυτα ευχαριστημένη από τη δουλειά του έμπειρου τεχνικού και είναι ο κατάλληλος να οδηγήσει τον σύλλογο στη νέα κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Ο Αετός Βαρβάρας ανακοίνωσε και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ που θα πλαισιώσει τον Κώστα Κωτάκη, αλλά και αυτό των ακαδημιών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου:

”Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι για μια ακόμη χρονιά ο Κώστας Κωτάκης θα είναι ο προπονητής της ομάδας μας και θα πάμε μαζί και στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο πετυχημένος προπονητής της ομάδας μας θα συνεργαστεί και φέτος με τον Χρήστο Κεφαλά,με τον οποίο στα δύο χρόνια που είναι μαζί έχουν κερδίσει δύο πρωταθλήματα (2019 Β κατ.-2020 πρωτάθλημα Χαλκιδικής).
Το τεχνικό τιμ του ΑΕΤΟΥ θα πλαισιώσει φέτος ο Νίκος Καλαϊτζής,άλλο ένα δικό μας παιδί,που έρχεται με πολύ όρεξη και διάθεση να βοηθήσει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Στις ακαδημίες του ΑΕΤΟΥ θα συνεχίσουν για άλλη μια χρονια την πολύ καλή δουλειά που κάνουν οι Γιώργος Αλβανός και Κώστας Μωραΐτης ενώ μαζί τους θα είναι και Νίκος Καλαϊτζής που θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο τα παιδιά με τις γνώσεις του!

Ευχόμαστε σε όλους τους προπονητές μας να έχουν υγεία και πολλές επιτυχίες με την αγαπημένη μας ομάδα”