Ένα ακόμη θλιβερό γεγονός βιώνουν άνθρωποι του αθλητισμού, καθώς άλλο ένα γήπεδο γίνεται στόχος βανδάλων. Ο λόγος για το κλειστό γυμναστήριο ”Αρναίας” που χρησιμοποιείται για διάφορες αθλητικές δραστηριότητες αλλά και εκδηλώσεις.

Την Τρίτη (4/8), άγνωστοι προκάλεσαν προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές, που ξεπερνούν σε ύψος τα 500€. Οι δράστες, μπήκαν στο κτίριο όχι για να κλέψουν, αφού δεν υπήρχαν υψηλής αξίας αντικείμενα για να πάρουν, αλλά για να καταστρέψουν. Προχώρησαν σε λεηλασίες, σπάζοντας τζάμια και πόρτες, ενώ βανδάλισαν το χώρο του γυμναστηρίου στο σύνολό του.

Άμεσα ενημερώθηκε η σήμανση και κατατέθηκαν μηνυτήριες αναφορές κατά αγνώστων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Αριστοτέλειου Πνευματικού Κέντρου: 

”Την Τρίτη 04 Αυγούστου 2020 άγνωστοι παραβίασαν το κλειστό γυμναστήριο Αρναίας και προκάλεσαν υλικές ζημιές ύψους άνω των πεντακοσίων ευρώ. Είναι γνωστό πως οι εγκαταστάσεις του δήμου συμπεριλαμβανομένου και του κλειστού γυμναστηρίου της Αρναίας χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια από τους νέους αλλά και τους μεγαλύτερους συμπολίτες μας ως ένας χώρος άθλησης, συναθροίσεων και εκδηλώσεων. Όλοι μας φροντίζουμε για την υγιεινή, την ασφάλεια και την καθαριότητα του χώρου, μιας και το οίκημα αυτό αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της περιοχής μας. Οι βάνδαλοι αυτοί που μπήκαν στο κτίριο όχι για να κλέψουν, αφού δεν υπήρχαν υψηλής αξίας αντικείμενα για να πάρουν, αλλά για να καταστρέψουν, προχώρησαν σε λεηλασίες, σπάζοντας τζάμια και πόρτες, ενώ βανδάλισαν το χώρο του γυμναστηρίου στο σύνολο του.

Ως Αριστοτέλειο ενημερώσαμε, όπως οφείλαμε άμεσα, τη σήμανση η οποία και έχει ήδη πάρει αποτυπώματα και φυσικά προχωρήσαμε σε κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά αγνώστων. Ο σεβασμός στη δημόσια περιουσία είναι δείγμα πολιτισμού, δεν θα δεχτούμε για μερικούς ταραξίες να διαταραχθεί η καθημερινή ζωή των πολιτών του τόπου μας. Η ευνομία, η ευταξία και η ασφάλεια είναι αγαθά που οφείλουμε να τα διαφυλάξουμε”.

Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό και εσωτερικός χώρος