Αυξάνονται τα κρούσματα κορωνοϊού από τον γάμο στη Λάρισα, με νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ιερέας βρέθηκε θετικός σε Covid-19.

Ειδικότερα, ο ιερέας, που διαμένει στον Αμπελώνα και παραβρέθηκε στο γλέντι του γάμου στη Λάρισα με τον οποίο συνδέονται τα κρούσματα, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το larissanet, ο ιερέας δεν είναι αυτός που τέλεσε το μυστήριο. Είχε συμπτώματα, τα οποία τον οδήγησαν να κάνει το τεστ για τον κορωνοϊό, το οποίο και έδειξε πως είναι θετικός στον ιό. Υπενθυμίζεται ότι δύο άτομα από τον γάμο στη Λάρισα, τα οποία διαγνώστηκαν με κορωνοϊό, έχουν διασωληνωθεί.

Ειδικότερα, δύο ασθενείς με κορωνοϊό διασωληνώθηκαν το Σάββατο 8 Αυγούστου 2020 στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας. Και οι δύο ασθενείς προσβλήθηκαν από κορωνοϊό στον γάμο στον Αμπελώνα στη Λάρισα.

Αρχικά, είχε διασωληνωθεί μια 63χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλευόταν σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ σύμφωνα με το larissanet ακολούθησε η διασωλήνωση ενός 70χρονου ασθενούς, η κατάσταση του οποίου παρουσίασε επίσης ραγδαία επιδείνωση. Στους θαλάμους αρνητικής πίεσης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας παραμένουν άλλοι 16 ασθενείς.

Την ίδια ώρα, θετικά είναι τα νέα που έρχονται από τα αποτελέσματα των εξετάσεων για κορωνοϊό μεταξύ των γιατρών και των νοσηλευτών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, καθώς σε 65 δείγματα που πάρθηκαν και εξετάστηκαν δεν βρέθηκε κανένα θετικό.

Η είδηση για τον ιερέα από τον γάμο στη Λάρισα που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό έρχεται την ώρα που ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το Σάββατο 8 Αυγούστου 2020 152 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα 43 στη Θεσσαλονίκη και τα 26 στην Αττική.

Πηγή: www.athensvoice.gr