Η Θύελλα Στανού ανακοίνωσε την επέκταση συνεργασίας με δυο ποδοσφαιριστές, τον Καραδήμο Κων/νο και Τριανταφύλλου Μάριο. Επίσης, η ομάδα ευχαρίστησε δημόσια τον χορηγό ενδυμασίας.

Αναλυτικά: 

‘Το Δ.Σ. της ομάδας μας αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να εκφράσει ομόφωνα και δημόσια τις ευχαριστίες του προς το κατάστημα Sugar και τον Αυγερινό Νίκο, για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία μπλούζας αποστολής.
Η παραπάνω χειρονομία αποδεικνύει έμπρακτα το πνεύμα του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς αθλητικής προσφοράς του χορηγού μας που και αν μη Στανιώτης στην καταγωγή, νοιάζεται για την ομάδα μας και γίνεται συναθλητής στην αθλητική μας προσπάθεια.

Αισιοδοξούμε η παραπάνω ενέργειά του να πείσει, να βρει και να ευαισθητοποιήσει και άλλους μιμητές να αποκτήσουν και αυτοί την τιμητική ιδιότητα του χορηγού, συνεισφέροντας στην προσπάθεια επιβίωσης και ανάκαμψης του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Βίωμά μας και πιστεύω μας, αποτελεί η αδιαπραγμάτευτη ιδέα ότι η προσφορά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ανάπτυξή του αποτελεί όαση στην έρημο των διάφορων πειρασμών που ελλοχεύουν στις σημερινές συνθήκες και απειλούν την νεολαία του τόπου μας, πράγμα που επιβάλλει πολύ περισσότερο από ποτέ την ευαισθητοποίηση όλων και την παρότρυνση των νέων για ενασχόληση ενεργά με τον αθλητισμό και την συμμετοχή τους στα τμήματα αθλητικής δραστηριότητας των τοπικών σωματείων.

Έτσι μόνο θα κεφαλαιοποιήσουμε πρωτογενές, υγιές και ηθικό πλεόνασμα για το μέλλον του τόπου και της νεολαίας μας.

Ευχόμαστε στον ευγενή χορηγό μας προσωπική υγεία, επαγγελματική προκοπή, και συνέχεια στο χορηγικό του πνεύμα”

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο