Ο πρώην σύζυγος της 33χρονης που εμπλέκεται στην υπόθεση αρπαγής της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη έδωσε νέα στοιχεία στην ανακρίτρια. Η κατάθεσή του έδωσε σαφές χρονοδιάγραμμα της οικονομικής της κατάστασης. Μέχρι πριν από λίγους μήνες η 33χρονη είχε ελάχιστα χρήματα και ξαφνικά, τον περασμένο Μάρτιο ξεχρεώνει υπέρογκους λογαριασμούς και αλλάζει σπίτι.

Ο πρώην σύζυγός της παρέδωσε στις Αρχές και το κομπιούτερ που χρησιμοποιούσε και η 33χρονη πριν χωρίσουν.

Εταιρίες φαντάσματα πίσω από καταθέσεις στην 33χρονη

Οι Αρχές έβγαλαν λαβράκι από την άρση των τραπεζικών λογαριασμών της 33χρονης. Πίσω από καταθέσεις κρύβονται εταιρίες και ψάχνουν τώρα ποιος είναι ο αποστολέας.

Η διαδρομή του χρήματος θα οδηγήσει και στο αν και ποιοι κρύβονται πίσω από την απαγωγή. Η οικογένεια του κοριτσιού επιμένει ότι η 33χρονη είχε στρατολογηθεί από κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

«Κάνω έκκληση προς τις Αρχές να μην σταματήσει καμία έρευνα. Είναι φανερό ότι μας έρχονται στοιχεία μπερδεμένα από τις τράπεζες, ακόμα δυστυχώς δεν μπορούμε να δούμε φως. Υπάρχουν και πολλαπλές καταθέσεις και πολλές τράπεζες και ακόμα δεν μπορούμε να βρούμε τα άτομα, αυτούς που βάλανε τα χρήματα, τους αποστολείς των χρημάτων και όλο αυτό δείχνει ότι όλο αυτό γινόταν και καιρό και ότι είναι ένα οργανωμένο σχέδιο. Είναι περίεργο και το μέγεθος αλλά και η διαφορετικότητα των τραπεζών. Δεν είναι μόνη της, υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι από πίσω» δηλώνει η δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης Ανθούλα Ανάσογλου. Η 33χρονη δεν αποκλείεται να δώσει συμπληρωματική απολογία τις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή: vradini.gr