Φωτογραφία Αρχείου

Διάρρηξη «μαμούθ» ενός εκατ. ευρώ τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη από σπίτι πολύ γνωστού επιχειρηματία της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες κατάφεραν να μπουν στην πολυτελέστατη βίλα ενώ ο επιχειρηματίας έλειπε για διακοπές στη Χαλκιδική και να εντοπίσουν το χρηματοκιβώτιο.

Μάλιστα, όπως αποδείχθηκε, ήταν επαγγελματίες καθώς κατάφεραν να το παραβιάσουν και να αρπάξουν το ένα εκατ. ευρώ που βρισκόταν μέσα στο χρηματοκιβώτιο.

Ο συναγερμός άρχισε να χτυπάει και ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης, όμως, μέχρι να φτάσουν τα πρώτα περιπολικά της αστυνομίας οι δράστες είχαν καταφέρει να εξαφανιστούν με την πολύτιμη λεία τους.

Στο σπίτι του επιχειρηματία βρίσκεται κλιμάκιο της Σήμανσης για να εντοπίσει DNA και αποτυπώματα, ενώ παράλληλα οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν με ποιον τρόπο οι δράστες μπορεί να είχαν εσωτερική πληροφόρηση για το γεγονός ότι κανείς δεν θα ήταν στο σπίτι αλλά και για το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε στο χρηματοκιβώτιο του ο επιχειρηματίας.

Την ίδια ώρα, ερευνούν τις κάμερες της περιοχής καθώς οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες έφτασαν με αυτοκίνητο, το οποίο στάθμευσαν σε κοντινή απόσταση και αμέσως μετά το χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους.

Πηγή: cnn.gr