Έτοιμη να υποδεχθεί τα παιδιά η παιδική χαρά της Μαραθούσας

  Έτοιμη να υποδεχθεί τα παιδιά της Μαραθούσας, είναι η πλήρως αναβαθμισμένη παιδική χαρά που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού. Η εν λόγω παιδική χαρά, σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε λαμβάνοντας υπόψη όλες τις προδιαγραφές που αφορούν την ασφάλεια των παιδιών. Τη σκυτάλη παίρνουν ο Πολύγυρος και η Γαλάτιστα.

  Στόχος του Δήμου Πολυγύρου, είναι να υπάρξουν ασφαλείς κι πιστοποιημένες παιδικές χαρές σε όλα τα χωριά του Νέου Δήμου Πολυγύρου.

  Από την άλλη, ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, τόνισε ”Εύχομαι, τα παιδιά να απολαύσουν στιγμές ξεγνοιασιάς, χαράς και δημιουργικού παιχνιδιού μεταδίδοντας και σε όλους εμάς θετική ενέργεια, αισιοδοξία και δύναμη να συνεχίζουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο.

  Τα χαμόγελα και οι φωνές των παιδιών που θα πλημμυρίσουν τους χώρους της παιδικής χαράς είναι, ότι πιο αισιόδοξο μπορώ να σκεφτώ. Να τη χαρείτε και να την προσέχετε”.

  Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, παπούτσια, δέντρο, ουρανός, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

  Η εικόνα ίσως περιέχει: πίνακας, γρασίδι και υπαίθριες δραστηριότητες