Κοινή επιστολή απέστειλαν οι Super League 2, Football League μαζί με ΕΠΟ και Super League, στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με την οποία ζητούν την έγκριση για άμεση έναρξη των πρωταθλημάτων παρά το “όχι” των λοιμοξιολόγων.

Όπως είναι γνωστό, οι Super League 2 και Football League είναι στον “αέρα”, με τη Super League και την ΕΠΟ να στέκονται στο πλευρό τους και να στέλνουν από κοινού την επιστολή, με κοινοποίηση στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον ΓΓΑ Γιώργο Μαυρωτά.

Αναλυτικά αυτή αναφέρει:

“Λαμβανομένης υπόψη της λειτουργίας όλων των πρωταθλημάτων της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, η άμεση επανέναρξη των πρωταθλημάτων της SL2 και της Football League, τηρουμένων όλων των ανωτέρω αλλά και των υπαρχόντων συγκριτικών δεδομένων εξάπλωσης του ιού στο επαγγελματικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον, έχουμε την κατά το δυνατό ασφαλή άποψη ότι, όπως ήδη συμβαίνει με το πρωτάθλημα της SL, δεν θα αποτελέσει πρόσθετη επιβαρυντική περίσταση.

Θεωρούμε αναγκαία την επανέναρξη των πρωταθλημάτων της SL2 και της FL, και παρακαλούμε να κατανοήσετε την ανωτέρω αναγκαιότητα και, δια των αρμοδίων οργάνων σας χορηγήσετε άμεσα τη σχετική έγκριση”.