Ο Δήμος Κασσάνδρας χορηγεί υλικοτεχνικό εξοπλισμό στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής για την αντιμετώπιση της πανδημίας του covid-19 αξίας 17.000€.
Στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας του covid-19 όπου τα κρούσματα αυξάνονται και καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες θανάτων συμπολιτών μας, η ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής με υλικοτεχνικό εξοπλισμό κρίνεται ως κάτι περισσότερο από αναγκαία.
Στη βάση αυτή, ο Δήμος Κασσάνδρας με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του προχώρησε σε δωρεά υλικοτεχνικού εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής για να βοηθήσει στην ενίσχυση των προσπαθειών του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
Συγκεκριμένα, ο Δήμος Κασσάνδρας χορηγεί στο Νοσοκομείο 50 test ταχείας ανίχνευσης κρουσμάτων (rapid test) αξίας 2740.10 € πλέον Φ.Π.Α και ειδική κάψουλα αποστείρωσης Pro Medical UV- 5200, αξίας 15.000 €.
Ο Δήμος Κασσάνδρας στηρίζει τις προσπάθειες αντιμετώπισης της πανδημίας του covid-19 και ενισχύει τον εξοπλισμό του Γ.Ν.Χ. προς όφελος των πολιτών της Χαλκιδικής. Είναι χρέος μας να βοηθήσουμε στη δράση κατά της πανδημίας με κεντρικό στόχο την προστασία της δημόσιας Υγείας. Προτεραιότητα μας είναι η προστασία της υγείας των συμπολιτών μας, αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Κασσάνδρας.