Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος μίλησε στη Χαλκιδική Πολιτική για τις ενέργειες του Δήμου προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα τόσο στο οδικό δίκτυο όσο και στην καθημερινότητα των πολιτών.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος: 

“Ο Δήμος Αριστοτέλη βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο, από χθες το βράδυ περίπου στις 10:00 η ώρα είχε ξεκινήσει η δραστηριότητα των μηχανημάτων μας τα αποχιονιστικά και οι αλατιέρες. Εργαζόμενοι όλο το βράδυ προσπάθησαν για να υπάρχει μια καλύτερη εικόνα σήμερα στο οδικό δίκτυο ώστε να παραμείνουν ανοιχτές και οι σχολικές μονάδες.

Φυσικά η προσπάθεια συνεχίζεται στο εσωτερικό δίκτυο πλέον των οικισμών, με αλάτι και αποχιονισμό, προκειμένου και οι εσωτερικοί δρόμοι των κοινοτήτων μας να βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Γενικά, ήταν μια ήπια χιονόπτωση η οποία όμως με τον παγετό που υπάρχει μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα αλλά ευτυχώς αποφύγαμε τα χειρότερα και πλέον βρίσκονται σε καλό επίπεδο όλες οι υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Όσον αφορά την ετοιμότητα του Δήμου, τα μηχανήματα βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και σε ετοιμότητα, υπάρχει απόθεμα σε αλάτι και ταυτόχρονα είναι ενεργοποιημένη και οι εξωτερικοί συνεργάτες με τα μηχανήματα τους, τα χωματουργικά και τα αποχιονιστικά, προκειμένου όταν χρειαστεί να επέμβουμε έγκαιρα.

Δεν θα υπάρξει πρόβλημα διότι υπάρχει εμπειρία στον χειρισμό αυτών των ζητημάτων, ειδικά στο ορεινό όγκο του Αριστοτέλη οπότε πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, ελπίζοντας βέβαια να αποφύγουμε τα χειρότερα”.