Σγουρής

Αναλυτικά:

”Αντιλαμβάνομαι την σύγχυση και την αγωνία σου να παραμείνεις στην καρέκλα με οποιοδήποτε τρόπο.
Ένα είναι σίγουρο ότι ποτέ δεν θα καταλάβεις τον ερασιτέχνη παράγοντα, ούτε την αγωνία του ούτε τις ανάγκες του, γιατί δεν αφιερώσεις ούτε ένα λεπτό για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Γι’ αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις τι είναι για ένα σωματείο να πάρει σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες 2500€.
Επειδή δεν σε έχουν ενημερώσει σωστά, σας εκθέτουν, η ομάδα που είμαι εγώ μέλος είναι από τις πρώτες που ξεκίνησαν την διαδικασία 29/6 και από τις 6 ομάδες της Χαλκιδικής, που πήραν τα 2500€.

Το πρόβλημα που παρουσιάζεται δεν αφορά το σωματείο, αλλά την ΓΓΑ. Η δε ΠΑΕ που εγώ διαχειρίζομαι είναι μέσα στις 6 ομάδες της football league από τις 20 που πήραν αδειοδότηση, αν βέβαια ξέρεις τι σημαίνει αυτό.

Μπορείς όμως να μας πεις, η ομάδα που εσύ είσαι μέλος, αν είσαι (γιατί έμαθα ψάχνεις ομάδα για να είσαι υποψήφιος) και που την θυμάσαι μόνον στις εκλογές, μετά από τόση ενημέρωση και τόσους ειδικούς που διαθέτετε στα σωματεία, ξεκίνησε μέχρι σήμερα την διαδικασία πιστοποίησης και πότε;

Ελάτε να μιλήσουμε πως θα βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο τη Χαλκιδικής και τους παράγοντες που “ματώνουν” και αφήστε την αλαζονεία ότι όλα τα κάνατε καλά και την λάσπη.

Εκλογές έχουμε δεν θα ΞΑΝΑΔΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ!!!”