Ο οδηγός του απορριμματοφόρου είδε κάτι ασυνήθιστο από την κάμερα και όταν βγήκε έξω, αντίκρισε τον πιτσιρικά να ζητάει βοήθεια.

Ο Elias Quezada είχε βγει από το σπίτι που ήταν με την γιαγιά του και κρύφτηκε σε ένα κάδο σκουπιδιών που ήταν έξω από εκεί, όμως λίγα λεπτά αργότερα πέρασε το ειδικό όχημα που τα μαζεύει με τους εργάτες.

Έτσι, τοποθέτησαν τον κάδο στην ειδική υποδοχή και τον άδειασαν μέσα στο σκουπιδιάρικο, όπου έπεσε και ο 7χρονος.

«Με σήκωσε και με πέταξαν εκεί που θα γινόμουν πουρές», είπε ο Elias και συνέχισε: «Σκεφτόμουν πως αυτό μάλλον είναι το τέλος για εμένα».

Ο οδηγός όμως είδε κάτι παράξενο από την ειδική κάμερα που είχε και βγήκε έξω να δει τι ήταν, αντικρίζοντας το κεφαλάκι του μικρού να ζητάει βοήθεια.

«Κοιτώντας την κάμερα είδα κάτι να πέφτει. Βγήκε έξω και τον είδα να μου φωνάζει για βοήθεια. Του είπα οτι είναι ΟΚ και δεν θα πάθει τίποτα», δήλωσε ο Waldo Fidele

Η γιαγιά του 7χρονου, η Carmen Salazar από την πλευρά της είπε: «Για ένα λεπτό βγήκε έξω και το επόμενο πράγμα που άκουσα ήταν ο ήχος του φορτηγού και έναν άνδρα να φωνάζει. Τον ευχαριστώ που είδε την κάμερα και αντέδρασε τόσο γρήγορα».

Πηγή:www.gazzetta.gr