Ο Αντιδήμαρχος Πολυγύρου εμφανίστηκε προβληματισμένος στο ενδεχόμενο απομάκρυνσης του ταχυδρομείου από την Γαλάτιστα, ωστόσο τόνισε πως κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μην προχωρήσει η απόφαση.

”Το ταχυδρομείο Γαλάτιστας είναι το μοναδικό στην περιοχή και θα δημιουργηθούν πολλά προβλήματα αν κλείσει. Εξυπηρετεί αρκετά χωριά και εκτός αυτού εντός του ταχυδρομείου υπάρχει και τράπεζα. Αρκετοί συνταξιούχοι λαμβάνουν τη σύνταξη τους στα σπίτια τους από τον ταχυδρόμο. Συνεπώς αντιλαμβάνεστε πως αν κλείσει θα είναι μεγάλο το κακό και θα είναι άλλη μια υπηρεσία που θα φύγει από τον τόπο μας” τόνισε ο κ. Σιμώνης.

Επίσης, πρόσθεσε πως κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να παραμείνει το Ταχυδρομείο στην Γαλάτιστα. ”Κάνουμε προσπάθειες για να μην προχωρήσει αυτή η απόφαση και να παραμείνει το ταχυδρομείο στην Γαλάτιστα. Ο Δήμαρχος Πολυγύρου είναι σύμμαχος σε όλο αυτό και θα πάει ο ίδιος στο αρμόδιο Υπουργείο. Όλα αυτά μας δίνουν ελπίδες πως θα καταφέρουμε να διατηρήσουμε το ταχυδρομείο στην Γαλάτιστα”.