χαλκια
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
Η Διοίκηση του Δήμου Κασσάνδρας δεν είχε βέβαια καμιά αμφιβολία για τις επιδιώξεις – δικές σας και του συνεργάτη σας κ. Κυρίτση -που ωθούνται πάντα από προσωπικά ελατήρια, είναι ιδιοτελείς και αποσκοπούν σε προσωπική μου φθορά ακόμη και εις βάρος των συμφερόντων του Δήμου, επειδή αμφότεροι δεν μπορείτε να δεχθείτε ότι μια άπειρη πολιτικά ΓΥΝΑΙΚΑ ψηφίσθηκε από τους δημότες για τη θέση του δημάρχου και στέκεται διαρκώς εμπόδιο στις προσωπικές σας επιδιώξεις.
Η πρόσφατη πειθαρχική σας δίωξη ως δημοτικού συμβούλου, που μας γνωστοποιήσατε, μάλλον έδρασε αγχωτικά στην προσωπικότητά σας.
Τώρα όμως με την εύγλωττη λεζάντα της ανακοίνωσής σας δεν έχουν καμία αμφιβολία για τις επιδιώξεις σας ούτε οι δημότες αυτού του Δήμου.
Αποκαλυφθήκατε με τον πλέον πανηγυρικό και κατάπτυστο τρόπο.
Είστε έτοιμος – μαζί με τον συνεργάτη σας κ. Β. Κυρίτση – να θυσιάσετε τα συμφέροντα του Δήμου με κάθε τρόπο, αρκεί να μη μπορεί η παράταξή μου να εργασθεί για το καλό του τόπου.
Ήδη το κάνατε με το να ψηφίσετε να μην εναντιωθεί ο Δήμος στο νομοσχέδιο του Υπουργείου που ουσιαστικά αφαιρεί τα Λουτρά Αγίας Παρασκευής από τον Δήμο, λέγοντας μάλιστα ψέματα στον κόσμο δημόσια περί του αντιθέτου !!!
Συγχαρητήρια. Κατακτήσατε επάξια – μαζί με τον συνεργάτη σας κ. Β. Κυρίτση – το έπαθλο της ντροπής.