Το μεγαλόπνοο και πολλαπλά ωφέλιμο αναπτυξιακό έργο της παραλίας της Νικήτης άλλαξε την τουριστική φυσιογνωμία της περιοχής και την ιστορία αυτού του τόπου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Παρά τις συνεχείς καταγγελίες, τις μηνύσεις, τις λασπολογίες, τις συκοφαντίες και τον λυσσαλέο πόλεμο που δεχτήκαμε απ’ τους «γνωστούς– αγνώστους», οι οποίοι ποτέ δεν ήθελαν την πρόοδο της Νικήτης και πάντα στέκονταν ως ανασταλτικοί παράγοντες της ανάπτυξης του τόπου, δεν πτοηθήκαμε. Τους βάλαμε στο περιθώριο, δεν τους φοβηθήκαμε και πετύχαμε τα τελευταία χρόνια αποτελέσματα πολύτιμα και ουσιώδη για το καλό του τόπου μας. Είμαι βέβαιος ότι ακόμα κι αυτήν την ώρα θα βρεθούν οι ίδιοι λασπολόγοι και συκοφάντες να μιλήσουν με ανακρίβειες και ψέματα, επ΄ ευκαιρία αυτής της δημοσίευσης.
Για να υλοποιηθεί αυτό το μεγαλεπήβολο σχέδιο που άνοιξε νέους ορίζοντες στη Νικήτη, τουλάχιστον 20 φορές μας έστειλαν στα δικαστήρια κατηγορούμενους, αλλά δικαιωθήκαμε!
Πραγματικά θλίβομαι για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό… Έγιναν πολλά λάθη σχετικά με τα πρωτόκολλα κατεδάφισης που εκδόθηκαν τέλος του 2019 με αποτέλεσμα να φτάσουμε στη σημερινή κατάσταση.
Βέβαια, δεν είναι καιρός κατάλληλος για να αποδοθούν ευθύνες. Είναι καιρός για εγρήγορση, υπευθυνότητα, ρεαλιστική αντιμετώπιση και αποφασιστικότητα, χωρίς πολλά λόγια. Χωρίς συνεχείς, ανούσιες και αναποτελεσματικές συσκέψεις αλλά με καίριες παρεμβάσεις στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.
Δεν είναι το τέλος. Μπορούν να γίνουν πολλά για να σταματήσει η καταστροφή άμεσα. Επειδή δέχομαι εκατοντάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα συνδημοτών μου, ξεκαθαρίζω το εξής: Είμαι στη διάθεση της δημοτικής αρχής, αν μου ζητηθεί, να συνεργαστούμε και με τις γνώσεις και την εμπειρία μου να συμβάλλω στην επίλυση του προβλήματος.