Για το κατόρθωμα αποτροπής κατεδάφισης των αμμοκρατών ευχαρίστησε η Κοινότητα Νικήτης τους συγχωριανούς, καθώς με τις κινητοποιήσεις έφεραν τη μεγάλη νίκη, ενώ ενημέρωσε για τις επόμενες σχετικές ενέργειες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

”Με τις κινητοποιήσεις μας το διήμερο που μας πέρασε πετύχαμε μία μεγάλη ΝΙΚΗ. Κατορθώσαμε να αποτρέψουμε την κατεδάφιση των αμμοκρατών και να κατατεθεί η τροπολογία για την αναστολή εκτέλεσης των πρωτοκόλλων κατεδάφισης μέχρι την 31-10-2021. Αυτό μας δίνει τον απαραίτητο χρόνο κατάθεσης μελετών για τη νομιμοποίηση τους. Η διαδικασία ξεκίνησε ήδη από σήμερα.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συνδρομή και συμπαράσταση τους, τους βουλευτές Κυριακή Μάλαμα και Απόστολο Πάνα, τον αντιπεριφερειάρχη Ιωάννη Γιώργο, το Δήμαρχο, αντιδημάρχους και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης του Δήμου Σιθωνίας. Όμως το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει στους κατοίκους της Νικήτης που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις και κυρίως στη ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ που με τον αγώνα της σταμάτησε την κατεδάφιση των αμμοκρατών και έφερε το επιθυμητό νομοθετικό αποτέλεσμα. Τα νέα παιδιά μας ήταν εκεί από τα ξημερώματα και συμπεριφέρθηκαν με απίστευτη ωριμότητα, συνοχή και πειθαρχία. Προστάτεψαν την πρόοδο και την ανάπτυξη του χωριού τους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ”