Στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί Πανελλήνια ανανέωση πληροφοριών των υπαρχόντων Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών αλλά και καταγραφή νέων, από τους υπεύθυνους του Εθνικού Χάρτη Απινιδωτών.
Η Κεντρική Μακεδονία, κατέχει πρωτιά στους εξωτερικούς απινιδωτές με 257 στο σύνολο.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 
Αγαπητοί φίλοι,
σας ενημερώνουμε πως χάρη στην εντός των επόμενων μηνών έναρξη της νέας εφαρμογής @iSaveLives Gr (ενεργοποίησης του 112-166 και των πρώτων ανταποκριτών), της ανανέωσης της ιστοσελίδας του KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές
και της υπάρχουσας εφαρμογής του Εθνικού Χάρτη Απινιδωτών, θα πραγματοποιηθεί Πανελλήνια ανανέωση πληροφοριών των υπαρχόντων Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών αλλά και καταγραφή νέων, από τους υπεύθυνους του Εθνικού Χάρτη Απινιδωτών (από σήμερα 11.03.2021 έως τις 11.04.2021).
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ 470 ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΑΠΙΝΙΔΩΤΩΝ (AEDs): Παρακαλούμε ελέγξτε το επόμενο διάστημα τα καταχωρημένα μηχανήματα σας σχετικά με την λειτουργικότητα τους, την κατάλληλη σήμανση, αλλά και την ύπαρξη πρόσθετων υλικών: ηλεκτροδίων, ψαλιδιού, πετσέτας, Μέσων Ατομικής Προστασίας κ.α. καθώς θα σας ζητηθούν τηλεφωνικώς. (Θα αφαιρεθούν μηχανήματα από τον χάρτη που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις).
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΝΕΩΝ ΑΠΙΝΙΔΩΤΩΝ: Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το aed@kidsssavelives.gr σε περίπτωση που θέλετε να καταγράψετε έναν νέο AED που δεν υπάρχει στον υπάρχοντα χάρτη: https://kidssavelives.gr/map-wide/
SHARE : Αυτό που κάνουμε είναι σημαντικό. Παρακαλούμε για μια κοινοποίηση του post στους φίλους σας, με σκοπό να ανακαλύψουμε όλους τους δημόσιους απινιδωτές της Ελλάδας.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία, επικοινωνήστε άμεσα με το aed@kidssavelives.gr ή με τους εθελοντές του οργανισμού:
Νησιά Αιγαίου-Ιονίου, Κρήτη, Αττική: Γεωργία Βατάλη, 6978042022,
georgiavatali@yahoo.gr
Θράκη, Μακεδονία:
Όλγα Βατάλη, 6942012158, oliavatali@yahoo.gr
 Ήπειρος, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα-Εύβοια, Δυτική Ελλαδα και Πελοπόννησος:
Νεοκάζης Άγγελος, 6987391510