Από το παράθυρο του δωματίου της, η Μαρία Σταυρίδου, είδε καρέ καρέ τι συνέβη. «Όταν άκουσα στην αρχή ομιλίες και κόσμο, επειδή ήμουν ήδη σχεδόν πέντε μέρες μέσα, σηκώθηκα για να δω κόσμο, ήταν αυτό που μου έλειπε. Είδα αρχικά 3-4 άτομα να ανεβαίνουν στην ταράτσα, είχαν βγάλει κάποια τάπερ, μετά έγιναν 5-6 τα άτομα. Πάνω λοιπόν, άρχισα να σκέφτομαι ότι μαζεύονται αυτοί και κάνουν πάρτι» σημείωσε, ενώ εξήγησε πως τελικά ανέβηκαν γύρω στα 11-12 άτομα είχαν τάπερ με διάφορα φαγητά, έφαγαν, συζήτησαν και έφυγαν».

Όπως θα πει, κατά τη διάρκεια που ήταν συγκεντρωμένα τα άτομα στην ταράτσα του νοσοκομείου δεν υπήρξε συνωστισμός, ούτε υπήρξε μουσική. «Ενοχλήθηκα όταν άκουσα για πάρτι, γιατί είναι πολύ άδικο και είναι άδικο για τους γιατρούς που κάνουν τόσο αγώνα» πρόσθεσε.

Ο λόγος που μιλάει τώρα θα πει είναι γιατί είναι άδικο για τους γιατρούς αυτό που γίνεται, ενώ από την πλευρά του ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή για έρευνα για να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση των περιοριστικών μέτρων.

«Ήταν μπροστά στα μάτια μου αυτό που συνέβη, δεν ήταν πάρτι» εξήγησε μιλώντας στο LIVE NEWS, τονίζοντας ότι οι περισσότεροι φορούσαν μάσκες, τις οποίες κατέβαζαν για να φάνε ή να πιούν.

Πηγή: www.grtimes.gr