Το KIDS SAVE LIVES ξεπέρασε με τα online μαθήματα τα ελληνικά σύνορα, εκπαιδεύοντας ελληνικά σχολεία του Λουξεμβούργου, της Ολλανδίας και της Γερμανίας, καθώς επίσης ξεπέρασε και τα 100 σεμινάρια e-learning χωρίς οικονομικό κόστος για τους συμμετέχοντες με 15.000 νέες οικογένειες να μπαίνουν στον κόσμο του KIDS SAVE LIVES.

Επίσης, Το KIDS SAVE LIVES ευχαρίστησε την Δήμαρχο Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά για τη στήριξη στη πληρωμή λογαριασμών και την δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

“Κάποιες φορές χρειάζεσαι κι εσύ βοήθεια για να μπορέσεις να βοηθήσεις. Την τελευταία εβδομάδα ζητήσαμε βοήθεια για να καλύψουμε τον λογαριασμό του ίντερνετ και βρέθηκαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ όπως η Θεοδώρα και η Ελένη να βοηθήσουν! Τα online μαθήματα μας ξεπέρασαν τα ελληνικά σύνορα, εκπαιδεύοντας ελληνικά σχολεία του Λουξεμβούργου, της Ολλανδίας και της Γερμανίας. Ξεπεράσαμε τα 100 σεμινάρια e-learning χωρίς οικονομικό κόστος για τους συμμετέχοντες και 15,000 νέες οικογένειες μπήκαν στον κόσμο του KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές και των Α’ Βοηθειών. Σήμερα ευχαριστούμε την Δήμαρχο Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά για τη στήριξη της για πληρωμή λογαριασμών και δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού

Στον κόσμο τον δικό μας, ο ένας βοηθάει τον άλλον με ανθρώπινη αλληλεγγύη!!! “