Ο ΠΟΤ, ως πρώτη ομάδα της Χαλκιδικής στα επαγγελματικά σαλόνια της χώρας, κλήθηκε να παρουσιάσει ομάδα νέων, που μόνο θετικά θα έφερνε στο ποδόσφαιρο του νομού και περισσότερο στις ακαδημίες του. Έτσι και έγινε.

Η συμφωνία που αναπτύχθηκε με τη γνωστή ακαδημία του Μιχάλη Στεργίου ”Cosmos F.C”, είχε ως αποτέλεσμα να παρουσιάσει η Τρίγλια ένα αγωνιστικό πρόσωπο που ζήλευαν μεγάλα ονόματα της κατηγορίας και έκανε πολλές πόλεις να χειροκροτήσουν για τις επιδόσεις της. Το προπονητικό team του ”Cosmos” ανέλαβε να προπονήσει το ρόστερ, που απαρτιζόταν κυρίως από παιδιά της ακαδημίας, που θα εκπροσωπούσαν τον ΠΟΤ στο πρωτάθλημα νέων της Football League. Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό βάσει αριθμών. Η Τρίγλια άγγιξε από νωρίς τις πρώτες θέσεις του ομίλου (με Βέροια, Καβάλα, Θεσπρωτό, Τρίκαλα, Ολυμπιακό και Νίκη Βόλου), δείχνοντας πως το μέλλον ανήκει στα παιδιά της.

Η πανδημία είχε διαφορετικά σχέδια 

Δυστυχώς, τα όνειρα των νεαρών εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών παραμένουν ημιτελή μέχρι και σήμερα, διότι από τον περασμένο Μάρτιο είναι σε αδράνεια, με διάλλειμα λίγων ημερών μόνο για προπονήσεις, μεσούσης μιας κομβικής περιόδου για την ποδοσφαιρική τους εξέλιξη. Η περσινή πορεία πρωταθλητισμού δεν είχε την ανάλογη συνέχεια, λόγω των δυσμενών καταστάσεων που βιώνει ο αθλητισμός και η κοινωνία γενικότερα και παραμένει λυπηρό καθώς πολλά από αυτά τα παιδιά μπορεί να μην ξανά ζήσουν κάτι ανάλογο, είτε γιατί μεγαλώνουν και θα μεταπηδήσουν στο ανδρικό, είτε γιατί μερικά από αυτά μπορεί να διακόψουν οριστικά τις αθλητικές τους παρουσίες, είτε γιατί μένουν ανεκπλήρωτα τα όνειρά τους με αποτέλεσμα να ”ξενερώνουν” λαϊκά και να στερεύουν τα κίνητρά τους.

Κέρδος για την ανδρική ομάδα της Τρίγλιας 

Μπορεί η ομάδα νέων της Τρίγλιας να μην ολοκλήρωσε την περσινή της καταπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα της Football League και να μην συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε ούτε φέτος, ωστόσο οι άνθρωποι της ανδρικής ομάδας του συλλόγου, μόνο χαμογελούν από τη συμφωνία, την δημιουργία και την δουλειά που γινόταν στα τμήματα υποδομής. Κατά καιρούς, δεν είναι λίγοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές που καλούνται από τον προπονητή της ανδρικής ομάδας, κ. Γεωργιάδη και παίρνουν την ευκαιρία τους για το άλμα παραπάνω. Το επόμενο βήμα είναι να πάρουν κάποιοι εξ αυτών και λεπτά συμμετοχής, που μπορεί να είναι η αρχή μιας λαμπρής πορείας.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί πως απ’ τα συγκεκριμένα παιχνίδια και γενικότερα η περσινή χρονιά, συνέβαλαν τα μέγιστα στον Φώτη Σγουρή (3ος τερματοφύλακας της ανδρικής ομάδας της Τρίγλιας και 1ος της Κ18) να ξεκινήσει ένα όνειρο, αυτό του επαγγελματία με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.

Το Xalkidiki Politiki ζήτησε την άποψη του ιδιοκτήτη της ακαδημίας, κ. Μιχάλη Στεργίου για την πορεία της ομάδας, το γεγονός πως δεν συνεχίστηκε η εξαιρετική πορεία των μικρών και την επόμενη μέρα.

Μιχάλης Στεργίου: «Εχθρός του καλού το καλύτερο»

Πόσο ευχαριστημένος είστε από τη συμφωνία με την ΠΑΕ Τρίγλια, τη δουλειά στο τμήμα της Κ18 και την απόδοση των παικτών;

”Τον Μάιο του 2019 η διοίκηση της Τρίγλιας με τον μεγαλομέτοχο κύριο Ευγενίου, Πρόεδρο τον κ. Σταύρο Σγουρή και Τεχνικό Διευθυντή τον κ. Κώστα Σγουρή μου πρότειναν να συνεργαστούμε, αν μπορούμε και αν υπάρχει δυνατότητα. Θεώρησα πως έπρεπε να κάνω αυτό το βήμα για το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής και τους ποδοσφαιριστές μου. Ήμασταν άλλωστε έτοιμοι για αυτό αρκετά χρόνια πριν, καθώς η παρουσία μας στο ποδόσφαιρο είχε ξεπεράσει τα όρια του νομού και μας είχε ήδη καθιερώσει πολύ ψηλά στο χώρο των τμημάτων υποδομής και εκπαίδευσης. Η συνεργασία μας ως την σήμερον ημέρα υπήρξε εύρυθμη, αν και οι συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες από πολλές πλευρές. Όμως προχωρήσαμε ομαλά, υπεύθυνα και με σοβαρότητα. Είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές, πολλά μπορούν να βελτιωθούν, άλλωστε ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
Όσο για τη δουλειά μας με τα παιδιά, γνωρίζετε πως δουλεύουμε σε ένα επίπεδο πολύ υψηλό και είμαστε χαρούμενοι που αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά και σε αυτό το πρωτάθλημα”

Η εξαιρετική εικόνα που αποτύπωσαν οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο ήταν αντάξια των προσδοκιών σας;

”Η εικόνα των παιδιών ήταν η αναμενόμενη. Ποσοστό 87,8% παρουσία, 4 προπονήσεις και 2 αγώνες σε εβδομαδιαία βάση. Για 3η συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητές Χαλκιδικής και στην 3η θέση, με 2 αγώνες σε αναμονή και 1 γύρο πολύ ευνοϊκά για μας, στη football league. Γνωρίζαμε τα παιδιά μας. Το μόνο που φοβηθήκαμε ήταν οι ηλικίες. Ήμασταν 2-3-4 χρόνια μικρότεροι από όλες τις ομάδες. Ήταν προσωπική επιλογή και απόφαση. Με δικαίωσαν όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως και τα ευχαριστώ θερμά”.

Σας αφήνει μια πικρία γιατί δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί η χρονιά, όπως θα άξιζε βάσει της παρουσία σας στα παιχνίδια που πρόλαβαν να διεξαχθούν;

”Πικρία όχι. Μόνο θλίψη και ντροπή. Το φρενάρισμα κρατάει χρόνια. Τώρα δοκιμάζονται και τα χειρόφρενα. Αργότερα ίσως η απαγόρευση. Ποιος ξέρει; Αν δεν έχεις γευτεί τη χαρά του παιχνιδιού, δεν μπορείς να το πρεσβεύεις. Και εν τέλει δεν σε νοιάζει”.

Θεωρείτε πως η τεράστια αποχή λόγω της πανδημίας, θα επηρεάσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές;

”Θα εξαρτηθεί αν επηρεαστεί η επιστροφή των παιδιών στα γήπεδα μετά την αποχή, από τη νέα πρόταση για το ποδόσφαιρο από το κράτος και τη νέα ΕΠΟ. Προσωπικά πιστεύω πως τα παιδιά στην επόμενη ΕΠΟ δεν ξέχασαν τι έζησαν μικροί. Αυτό ίσως βοηθήσει”.

Ως έμπειρος ιδιοκτήτης και προπονητής τμημάτων υποδομής, ποια είναι η γνώμη σας για την επόμενη μέρα στο χώρο του ποδοσφαίρου μετά την πανδημία;

”Η κάθε επόμενη μέρα στην Ελλάδα, ένας πίνακας που μας μουτζώνει, δίπλα στον πίνακα με την κάθε προηγούμενη μέρα που στέκει θλιμμένη γιατί τη μουτζώσαμε. Μετά από χρόνια και οι δύο πίνακες θα περάσουν στην ιστορία μας σαν “λαμπρές σελίδες”. Το ποδόσφαιρο όμως πιστεύω θα υπάρχει πάντα στις ψυχές των παιδιών. Δύσκολη η επόμενη μέρα”.

Οι ποδοσφαιριστές αξίζουν το χειροκρότημα μας 

Πρόκειται για ρόστερ (συμπεριλαμβανομένου ποδοσφαιριστών και προπονητών) που δεν τους βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας, όσο θα έπρεπε. Αξίζουν όμως το δικό μας χειροκρότημα, πόσο μάλλον την αναφορά μας.

Στην κεντρική φωτογραφία της ενδεκάδας απεικονίζονται: Πάνω από αριστερά: Σγουρής Φώτης,  Μπεκαούρι Αλέξανδρος, Κουτρουμάνης Χρήστος, Τσουλκανάκης Νεκτάριος, Χαρισίου Μιχάλης, Σταύρος Μπαλτατζής.
Κάτω από αριστερά προς τα δεξιά: Αργύρης Μιχαλούδας, Χρήστος Καραγιάννης, Οδυσσέας Ματαμής, Παναγιώτης Ηρακλός, Αλκιβιάδης Κατσαρός

Προπονητικό team: Μιχάλης Στεργίου (Ιδιοκτήτης ακαδημίας), Λεωνίδας Ζωτάκης (προπονητής Κ-18), στο team της ακαδημίας ανήκει και ο Νίκος Χατζηκώστας

Συνολικό Ρόστερ:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ Κ18 2019-2020

Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΘΕΣΗ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

1 ΣΓΟΥΡΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ 2002

2 ΚΟΥΤΣΙΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ 2002

3 ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ 2004

4 ΜΕΡΚΟ ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 2002

5 ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 2003

6 ΧΑΡΙΣΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 2003

7 ΖΑΡΤΑΛΟΥΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 2004

8 ΜΑΤΑΜΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΚΡΑΙΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 2003

9 ΜΙΧΑΛΟΥΔΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΚΡΑΙΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 2003

10 ΣΟΥΓΙΟΥΛΤΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΚΡΑΙΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 2003

11 ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΚΡΑΙΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 2004

12 LICI KLEDJAN ΑΚΡΑΙΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 2004

13 ΚΑΣΣΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΚΡΑΙΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 2005

14 ΗΡΑΚΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ 2003

15 ΓΕΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ 2003

16 ΤΟΤΑΪ ΑΡΣΕΝΙΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ 2004

17 ΝΤΟΝΤΣΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΛΑΓΙΟΣ ΜΕΣΟΣ 2003

18 ΜΥΚΩΝΙΑΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΛΑΓΙΟΣ ΜΕΣΟΣ 2003

19 ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ 2002

20 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ 2003

21 ΤΣΟΥΛΚΑΝΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ 2003

22 ΤΑΠΑΛΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ 2004

23 ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ 2002

24 ΜΠΙΤΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ 2003

25 ΜΠΕΚΑΟΥΡΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ 2004

26 ΚΑΡΣΕΛΑΤΖΕ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ 2004

Αναφορά στα παιχνίδια της Football League K-18

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ – ΚΑΒΑΛΑ 2 – 1 30/11/2019 ΓΗΠΕΔΟ:ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΘΕΣΗ: ΚΟΥΤΣΙΟΥΔΗΣ, ΜΙΧΑΛΟΥΔΑΣ(55’ΝΤΟΝΤΣΑΚΗΣ), ΜΑΤΑΜΗΣ, ΖΑΡΤΑΛΟΥΔΗΣ, ΚΑΤΣΑΡΟΣ, ΤΣΟΥΛΚΑΝΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ(65’ΤΟΤΑΪ), ΗΡΑΚΛΟΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ(65’ΚΑΡΣΕΛΑΝΤΖΕ), ΓΕΝΗΣ(35’λτ ΣΟΥΓΙΟΥΛΤΖΗΣ)(65’ΜΠΙΤΛΗΣ), ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ, ΧΑΡΙΣΙΟΥ

ΣΚΟΡΕΡ: ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ,ΜΑΤΑΜΗΣ

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΡΕΠΟ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ – ΒΕΡΟΙΑ 1 – 0 14/12/2019 ΓΗΠΕΔΟ:ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΘΕΣΗ: ΣΓΟΥΡΗΣ, ΜΙΧΑΛΟΥΔΑΣ(55’ΝΤΟΝΤΣΑΚΗΣ), ΜΑΤΑΜΗΣ, ΖΑΡΤΑΛΟΥΔΗΣ(25’λτ ΤΟΤΑΪ), ΚΑΤΣΑΡΟΣ, ΤΣΟΥΛΚΑΝΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ(55’ΜΠΙΤΛΗΣ), ΗΡΑΚΛΟΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ (75’ΚΑΡΣΕΛΑΝΤΖΕ), ΓΕΝΗΣ, ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ(75’ΜΠΕΚΑΟΥΡΙ)
ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΟΥΤΣΙΟΥΔΗΣ, ΧΑΡΙΣΙΟΥ

ΣΚΟΡΕΡ: ΤΣΟΥΛΚΑΝΑΚΗΣ

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 2 – 0 22/12/2019
ΓΗΠΕΔΟ: ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΘΕΣΗ: ΣΓΟΥΡΗΣ, ΝΤΟΝΤΣΑΚΗΣ(50’ΜΙΧΑΛΟΥΔΑΣ), ΣΟΥΓΙΟΥΛΤΖΗΣ(50’ΚΑΡΣΕΛΑΝΤΖΕ), ΓΕΝΗΣ, ΚΑΤΣΑΡΟΣ, ΤΣΟΥΛΚΑΝΑΚΗΣ, ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ(75’ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ), ΗΡΑΚΛΟΣ(75’ΤΟΤΑΪ), ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ(60’ΜΠΕΚΑΟΥΡΙ), ΜΑΤΑΜΗΣ.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΟΥΤΣΙΟΥΔΗΣ, ΜΠΙΤΛΗΣ

ΣΚΟΡΕΡ: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 1 – 0

05/01/2020ΓΗΠΕΔΟ: ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΟΛΟΥ

ΣΥΝΘΕΣΗ: ΣΓΟΥΡΗΣ, ΜΙΧΑΛΟΥΔΑΣ (76’ΝΤΟΝΤΣΑΚΗΣ), ΜΑΤΑΜΗΣ (59’ΣΟΥΓΙΟΥΛΤΖΗΣ), ΧΑΡΙΣΙΟΥ, ΚΑΤΣΑΡΟΣ, ΗΡΑΚΛΟΣ, ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ, ΤΣΟΥΛΚΑΝΑΚΗΣ(45’ΜΠΕΚΑΟΥΡΙ), ΜΠΙΤΛΗΣ (45’ΚΑΡΣΕΛΑΝΤΖΕ), ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ (76’ΤΑΠΑΛΗΣ), ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΜΥΚΩΝΙΑΤΗΣ, ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ 2 – 1 11/01/2020 ΓΗΠΕΔΟ: ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΘΕΣΗ: ΣΓΟΥΡΗΣ, ΜΙΧΑΛΟΥΔΑΣ, ΜΑΤΑΜΗΣ (80’ΝΤΟΝΤΣΑΚΗΣ), ΧΑΡΙΣΙΟΥ, ΚΑΤΣΑΡΟΣ, ΤΣΟΥΛΚΑΝΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ (66’ΚΑΡΣΕΛΑΝΤΖΕ), ΗΡΑΚΛΟΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ (80’ΤΟΤΑΪ), ΜΠΕΚΑΟΥΡΙ (57’ΜΥΚΩΝΙΑΤΗΣ), ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ (66’ΤΑΠΑΛΗΣ).
ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΜΠΙΤΛΗΣ, ΣΟΥΓΙΟΥΛΤΖΗΣ

ΣΚΟΡΕΡ: ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ (2)

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΗΓ. – ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 1 – 0 18/01/2020 ΓΗΠΕΔΟ:ΚΑΣΤΡΙΟΥ

ΣΥΝΘΕΣΗ: ΣΓΟΥΡΗΣ, ΜΙΧΑΛΟΥΔΑΣ (76’ΤΟΤΑΪ), ΜΑΤΑΜΗΣ, ΧΑΡΙΣΙΟΥ, ΚΑΤΣΑΡΟΣ, ΤΣΟΥΛΚΑΝΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ (67’ΚΑΡΣΕΛΑΝΤΖΕ), ΗΡΑΚΛΟΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ (76’ΤΑΠΑΛΗΣ), ΜΠΙΤΛΗΣ (52’ΜΥΚΩΝΙΑΤΗΣ), ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ (67’ΜΠΕΚΑΟΥΡΙ).
ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΟΥΓΙΟΥΛΤΖΗΣ, ΓΕΝΗΣ

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΚΑΒΑΛΑ – ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 0 – 0 09/02/2020 ΓΗΠΕΔΟ:ΚΑΡΒΑΛΗΣ

ΣΥΝΘΕΣΗ: ΣΓΟΥΡΗΣ, ΜΙΧΑΛΟΥΔΑΣ, ΜΑΤΑΜΗΣ, ΧΑΡΙΣΙΟΥ (48’ΜΕΡΚΟ), ΚΑΤΣΑΡΟΣ, ΤΣΟΥΛΚΑΝΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ (70’LICI), ΗΡΑΚΛΟΣ, ΜΠΕΚΑΟΥΡΙ (70’ΚΑΣΣΑΡΑΣ), ΓΕΝΗΣ (56’ΤΑΠΑΛΗΣ), ΜΥΚΩΝΙΑΤΗΣ (48’ΣΟΥΓΙΟΥΛΤΖΗΣ).
ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, ΤΟΤΑΪ

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΡΕΠΟ

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΒΕΡΟΙΑ – ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 23/02/2020 ΓΗΠΕΔΟ: ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΩΝ

ΣΥΝΘΕΣΗ: ΣΓΟΥΡΗΣ, ΝΤΟΝΤΣΑΚΗΣ (45’ΜΠΕΚΑΟΥΡΙ), ΜΑΤΑΜΗΣ (60’ΣΟΥΓΙΟΥΛΤΖΗΣ), ΜΕΡΚΟ, ΚΑΤΣΑΡΟΣ, ΤΣΟΥΛΚΑΝΑΚΗΣ, ΤΟΤΑΊ (70’ΚΑΡΣΕΛΑΝΤΖΕ), ΗΡΑΚΛΟΣ, ΜΠΙΤΛΗΣ (45’ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ), ΤΑΠΑΛΗΣ, ΜΥΚΩΝΙΑΤΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΜΠΙΤΛΗΣ, ΣΟΥΓΙΟΥΛΤΖΗΣ, ΚΑΣΣΑΡΑΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, LICI

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 1 – 0 01/03/2020
ΓΗΠΕΔΟ: Π.ΜΑΓΟΥΛΑΣ

ΣΥΝΘΕΣΗ: ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, ΝΤΟΝΤΣΑΚΗΣ (45’LICI), ΜΑΤΑΜΗΣ (71’ΤΟΤΑΪ), ΜΕΡΚΟ, ΚΑΤΣΑΡΟΣ, ΗΡΑΚΛΟΣ, ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ (55’ΣΟΥΓΙΟΥΛΤΖΗΣ), ΓΕΝΗΣ (71’ΧΑΡΙΣΙΟΥ), ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΥΚΩΝΙΑΤΗΣ (45’ΤΑΠΑΛΗΣ).
ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΜΠΙΤΛΗΣ, ΣΟΥΓΙΟΥΛΤΖΗΣ, ΜΙΧΑΛΟΥΔΑΣ, ΜΠΙΤΛΗΣ

12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 2 – 0 07/03/2020 ΓΗΠΕΔΟ: ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

ΣΥΝΘΕΣΗ: ΣΓΟΥΡΗΣ, ΜΙΧΑΛΟΥΔΑΣ (54΄ΤΟΤΑΪ), LICI, ΜΕΡΚΟ, ΚΑΤΣΑΡΟΣ, ΗΡΑΚΛΟΣ (72’ΧΑΡΙΣΙΟΥ), ΜΠΕΚΑΟΥΡΙ (54’ΜΠΙΤΛΗΣ), ΓΕΝΗΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ (72’ ΚΑΡΣΕΛΑΝΤΖΕ), ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΤΑΜΗΣ (67΄ΣΟΥΓΙΟΥΛΤΖΗΣ).
ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, ΝΤΟΝΤΣΑΚΗΣ

ΣΚΟΡΕΡ: ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ, LICI