Ο Δήμος Αριστοτέλη δικτυώνει την Αμμουλιανή με τις Βαλεαρίδες Νήσους, στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος «πράσινα μεσογειακά νησιά στην ίδια γεωγραφική παράλληλο», το οποίο αποτελεί έμπνευση αλλά και ειδική ενότητα του εγκεκριμένου προγράμματος τουριστικής προβολής.

Δήμοι της Majorca – εταίροι του έργου SUSTOWNS – enhancing SUStainable tourism attraction in small fascinating med TOWNS – INTERREG MED, υποδέχονται στα μέσα Απριλίου τους εκπροσώπους της τουριστικής κοινότητας της Αμμουλιανής, προκειμένου όλοι μαζί να εντοπίσουν τα κοινά χαρακτηριστικά που θα συνδέσουν σταδιακά «τα πράσινα μεσογειακά νησιά στην ίδια γεωγραφική παράλληλο». Η αποστολή θα επισκεφθεί μεταξύ άλλων τους Δήμους Montüiri και Ses Salines της Majorca, παρουσιάζοντας το νησί στην Ισπανία μέσα από:

  • το θρησκευτικό του πολιτισμό,
  • τη μικρασιάτικη πολιτιστική κληρονομιά,
  • τη γαστρονομία
  • το μεσογειακό θαλάσσιο περιβάλλον

Παράλληλα, σε συνεργασία με τον τουριστικό οργανισμό KYKLOS TRAVEL, ο Δήμος διοργανώνει επαγγελματικές επισκέψεις σε outgoing τουριστικά γραφεία της Majorca. Στόχος της παρέμβασης είναι η δημιουργία ποιοτικής εξωστρέφειας αλλά και η ενίσχυση των πάσης φύσεως θεματικών ανταλλαγών: πολιτιστικών, σχολικών τουριστικών, αθλητικών, γαστρονομικών, ιστορικών.

Στο πλαίσιο αυτής της εξέλιξης τη Δευτέρα 22 Μαρτίου στις 16:30 καλούνται όλοι οι επαγγελματίες της Αμμουλιανής να συμμετάσχουν στη διαδικτυακή παρουσίαση του project, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τον ίδιο το Δήμαρχο Αριστοτέλη, Στέλιο Βαλιάνο.

Η καθολική συμμετοχή αποτελεί τρόπο κατανόησης της εξαιρετικά ευρηματικής παρέμβασης. Ζητήστε το σύνδεσμο σύνδεσης από τους:

Κώστα Τσακνή – Πρόεδρο Τοπικού Συμβουλίου Αμμουλιανής

Νικήτα Μαρτηγάκη – Δημοτικό Σύμβουλο, Πρόεδρο Αναπτυξιακού Συλλόγου Αμμουλιανής

Ηλία Μιγγίρη – Πρόεδρο Συλλόγου Επαγγελματιών μαζικής εστίασης και διασκέδασης Νήσου Αμμουλιανής

και γίνετε μέρος της σπουδαίας επαγγελματικής μας ομάδας!