Μία Ελληνική σημαία ιστού 1350 τ.μ. έχουν βάλει στόχο να υψώσουν στο νησί της Σαντορίνης, την 25η Μαρτίου όψει της επετείου των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, με στόχο να μπουν στο βιβλίο Γκίνες!

Στο επιχείρημα αυτό, που θα κοστίσει συνολικά 7 χιλιάδες ευρώ, με συμμετοχή 70 ατόμων που θα καταβάλουν από 100 ευρώ, φαίνεται να έχει βρει ήδη ανταπόκριση, καθώς μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή 45 άτομα.

Δείτε την σχετική δημοσίευση από το topmelodyfm.gr:

Ελληνική σημαία ιστού 1350 τ.μ θα υψωθεί στο νησί μας την 25 Μαρτίου με σκοπό ρεκόρ Γκίνες (Guinness World Records) της μεγαλύτερης σημαίας στον κόσμο.

Το μεγάλο εγχείρημα που θα προβληθεί σε όλο τον κόσμο! …και εν όψει της επετείου των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης τιμούμε την ιστορία μας και συμμετέχουμε στον εθνικό εορτασμό με αυτή την όμορφη ιδέα.

Η Σαντορίνη πρόσφερε πολλά στον αγώνα για την ελευθερία και μέχρι και σήμερα στηρίζει την ελληνική οικονομία.

Θα έχεις ενημερωθεί ήδη απο τους φίλους σου για την κατασκευή της μεγαλύτερης σημαίας ιστού 1350 τ.μ που θα υψωθεί στο νησί μας στις 25 Μαρτίου. Θα κάνουμε αίτηση για το ρεκόρ Γκίνες (Guinness World Records), της μεγαλύτερης σημαίας στον κόσμο. Αυτή την στιγμή το ρεκόρ είναι 600 τ.μ σε σημαία από την Κρήτη. Η Ελληνική σημαία θα βρίσκεται στο νησί μας την Τρίτη.

Το κόστος κατασκευής είναι 7000 €. Η συμμετοχή είναι 100 € . Έχουν δήλωση συμμετοχή ήδη 45 άτομα.

Κάθε ένας συμμετέχοντας θα πάρει από το Γκίνες βεβαίωση συμμετοχής του ρεκόρ και θα μπορείτε να το αναρτήσετε στην επιχείρηση σας. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!! ΜΟΝΟ 70 ΆΤΟΜΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Πηγή: cyclades24.gr