Λεπτομέρειες για τον τετραετή δεσμό που ισχυρίζεται ότι διατηρούσε από το 2012 έως το 2016 με τον νυν πρωθυπουργό της Βρετανίας αποκάλυψε η Τζένιφερ Άρκιουρι, μια 35χρονη επιχειρηματίας αμερικανικής καταγωγής, στη Sunday Mirror.

H Άρκιουρι περιέγραψε στην εφημερίδα πώς «ερωτεύτηκε» τον Τζόνσον το διάστημα που εκείνος ήταν ακόμα δήμαρχος του Λονδίνου, και ξεκίνησε μια παθιασμένη ερωτική σχέση μαζί του ενώ εκείνος ήταν ακόμα παντρεμένος με την Μαρίνα Γουίλερ, τη γυναίκα που του χάρισε δυο γιους και δυο κόρες.

Η 35χρονη υποστηρίζει ότι έκαναν για πρώτη φορά σεξ στο διαμέρισμά της στην Σόρντιτς Χάι Στριτ, σε ένα δωμάτιο όπου είχε εγκαταστήσει η ίδια μπάρα για pole dancing, λίγες ώρες προτού ο πολιτικός παρευρεθεί στην τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Όπως επισημαίνει η «πρώην ερωμένη» του Βρετανού πρωθυπουργού, το πρώτο διάστημα της σχέσης τους ήταν απολύτως ξετρελαμένος μαζί της και «δεν μπορούσε να κρατήσει τα χέρια του μακριά της». Εκείνο το διάστημα του μεγάλου έρωτα συναντιόντουσαν μια φορά την εβδομάδα, όμως εκτός από την σεξουαλική πλευρά της σχέση τους υπήρχε και πνευματική έλξη, όπως επιμένει η ίδια.

«Είχαμε σχέση για τέσσερα χρόνια. Τον αγαπούσα και είχα πολλούς λόγους για να αισθάνομαι έτσι. Όμως ο άνδρας που νόμιζα ότι ήξερα δεν υπάρχει πια», τονίζει σήμερα.

affair

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Άρκιουρι σπούδαζε οικονομικά όταν γνώρισε για πρώτη φορά τον Τζόνσον το 2011, και προτού εργαστεί ως εθελόντρια στην καμπάνια του για να επανεκλεγεί ως δήμαρχος του Λονδίνου. Αμέσως υπήρξε ανάμεσά τους μια «σπίθα» και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αντάλλαξαν τηλέφωνα και ξεκίνησαν να βγαίνουν μαζί σε εστιατόρια της βρετανικής πρωτεύουσας. Μετά την πρώτη τους σεξουαλική επαφή, θυμάται με νοσταλγία ότι ο Τζόνσον δεν ήθελε να φύγει και να την αφήσει, όμως η ίδια τον ενθάρρυνε υπενθυμίζοντάς του ότι έπρεπε να εμφανιστεί στη σημαντική εκδήλωση και στην τηλεόραση. Λίγες ώρες αργότερα, ο τότε δήμαρχος του Λονδίνου στεκοταν δίπλα στην πριγκίπισσα Άννα, τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, στην εκδήλωση για τους Παραολυμπιακούς.

Πηγή: protothema.gr