Ο Πρόεδρος του Διγενή Λακκώματος, Σίμος Κοντούδης, μίλησε στο Xalkidiki Politiki για το θέμα που έχει ξεσπάσει με τον Διγενή Λακκώματος και το ποσοστό μεταπώλησης που ζητάει από τον Άρη για τη μεταγραφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό. 

Ο Πρόεδρος ανέφερε πως ”ο Άρης έχει δώσει περισσότερα από τα 200.000 ευρώ που αναγράφονται αλλά με τους μετοκισμούς το ποσό έχει αυξηθεί και έχει φτάσει της τάξεως τους 579.000 ευρώ. Περιμένουμε την δικαίωσή μας. Στείλαμε εξώδικο στην ΠΑΕ Άρης, στην επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού, στην επιτροπή αδειοδότησης και στην Διεύθυνση αδειοδότησης. Συνεπώς, είχαμε την υποχρέωση να στείλουμε και στον Άρη για να το λάβουν υπόψιν τους”.

Σχετικά με τα ρεπορτάζ που κάνουν λόγο για εμφάνιση του Διγενή Λακκώματος τώρα, μετά από τόσα χρόνια, ο κ. Κοντούδης τόνισε πως ”υπό της δικής μου προεδρίας, εδώ και δυο χρόνια, το ψάχνουμε συνεχώς. Το θέμα έχει τραβήξει αρκετά. Από το 2008 που έγινε η μεταγραφή μέχρι σήμερα πέρασαν 13 χρόνια. Κανείς από τον Άρη δεν ενδιαφέρθηκε να εξοφληθεί το ποσό, να έρθουμε σε μια συνεννόηση και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Φυσικά, γι αυτό δεν φταίει μόνο ο Άρης αλλά και η ΕΠΟ. Ανέκαθεν υποστήριζε μόνο τις ΠΑΕ και όχι τα ερασιτεχνικά σωματεία. Φανταστείτε μια ελληνική ομάδα, όπως τώρα ακούγεται με τον ΠΑΟΚ και τον Τζόλη, να πάρει μεταγραφή ο παίκτης στην Ντόρτμουντ και να μην πάρει τα λεφτά η Ελληνική ομάδα. Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Κάποιοι πρέπει να πάρουν τις ευθύνες στα χέρια τους. Όποτε θέλουν βάζουν τους φακέλους κάτω από τα συρτάρια, όποτε θέλουν τους εμφανίζουν. Εμείς από μόνοι μας κάναμε ότι κάναμε, δεν μας έβαλε κανείς. Εμείς θέλουμε να επενδύσουμε τα χρήματα στο χωριό μας, στην ομάδα μας. Έχουμε δικαιωθεί σε όλα τα όργανα που έχουμε πάει, δεν ζητάμε κάτι παράλογο”.

Κλείνοντας, ο Πρόεδρος του Διγενής Λακκώματος σημείωσε ”ότι ήταν να κάνει ο Διγενής το έκανε. Τώρα πρέπει να αποφασίσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τι θέλουν να κάνουν σε αυτή τη περίπτωση. Θα μπει και αυτός ο φάκελος κάτω από συρτάρι ή θα κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν; Δεν έχουμε κάτι με τον Άρη, απλά θέλουμε τα χρήματα που δικαιούμαστε για να επενδύσουμε στις υποδομές μας και στο χωριό μας”.