Στο Δημοτικό Σχολείο Ζερβοχωρίων συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης και συντήρησης αυτή τη φορά με την αλλαγή των υαλοπινάκων.

Αναλυτικά: 

“Με εστιασμένες παρεμβάσεις, πετυχαίνουμε μέρα, μέρα τούς στόχους μας.!! Οι εργασίες βελτίωσης και συντήρησης στο Δημοτικό Σχολείο Ζερβοχωρίων συνεχίζονται αυτή την φορά με την αλλαγή όλων των υαλοπινάκων λόγω της παλαιότητας και μη διαύγειας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε απόλυτη και ασφαλή λειτουργικότητα, ένα ευχάριστο και υγιές μαθησιακό περιβάλλον στους μαθητές μας.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό ολοκληρώθηκαν οι κατασκευές και εργασίες όπως ( ράμπα για Α.Μ.Ε.Α, βάψιμο όλων των εξωτερικών τοίχων, μονώσεις στέγης κ παραθύρων, βάψιμο σε όλα τα κάγκελα του αύλειου χώρου, αλλαγή σε λούκια και υδρορροές της στέγης κ.λ.π).

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ζερβοχωρίων Χρήστος Κομπόγιαννος εκφράζει τις Θερμές ευχαριστίες του στον Δήμαρχο Αστέριος Ζωγράφος, στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευτυχία Παπανικολάου καθώς επίσης και στην Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Ζερβοχωρίων κ Melahrini Papardeli για την εξαιρετική συνεργασία και τη συνδρομή τους στην ολοκλήρωση της όλης προσπάθειας. Συνεχίζουμε.. «Εκεί που ανοίγει ένα σχολείο, κλείνει μια φυλακή» Β. Ουγκώ.”