Σε μια ανάρτηση για τις εργασίες στα ρέματα και στους χειμάρρους του νομού προχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Ιωάννης Γιώργος, καθώς έχουν εξελιχθεί αρκετά με στόχο να προστατέψουν τη Χαλκιδική, τους πολίτες και τις περιουσίες.


Αναλυτικά, όσα ανακοίνωσε ο κ. Γιώργος:

“Δυο χρόνια περίπου μετά την ανάθεση της αρμοδιότητας του καθαρισμού, της συντήρησης και της αστυνόμευσης των ρεμάτων και χειμάρρων στις Περιφέρειες της χώρας, εκατοντάδες χιλιόμετρα καθαρίστηκαν και δεκάδες μέτρα ζαρζανέτ (ή σαρζανέτ) κατασκευάστηκαν στο νομό μας.

Στόχος η καλύτερη παροχέτευση των νερών, κυρίως όταν έχουμε πλημμυρικά φαινόμενα και η ασφάλεια πολιτών και περιουσιών. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και γνωρίζουμε και τα προβλήματα και τις ελλείψεις. Δουλεύουμε όμως καθημερινά για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες και αντίξοες συνθήκες ειδικά αυτή την εποχή. Η παρουσία μας στην Τορώνη είναι ένας σταθμός στην προγραμματισμένη σειρά μικρών και μεγάλων αντιπλημμυρικών έργων που έχουμε προγραμματίσει για τη Χαλκιδική μας.

Στεκόμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε”